Marknad och lekar.

Vaknade imorse, vid 09.00 … woohoooo! Sovmorgon! Ja, jag vet, förr var mina sovmorgnar allt från 10.00 till 12.00 … men nu för tiden är en sovmorgon till 09.00 en lyx! 😂

Faniljen gick till marknaden på Centro Plaza för jag kände att jag behövde en ny klänning och solglasögon. Det fann jag! Två klänningar av skönaste material i denna värme för 10 euro, alltså 5 euro per styck! Galet billigt och mer vill jag inte betala 😂. Solbrillorna, förmodligen kopior. Men 15 euro för dem, helt klart värt 😆.

När vi kom innanför grindarna hemma mötte Junior en ny kompis. En 9-årig bulldog som han lekte loss med. 🤗😍

Efter det var Junior helt utmattad.

Annonser

7 reaktioner på ”Marknad och lekar.

  1. Låter lyxigt med att sova till nio. 🙂 Samtidigt saknar jag inte mitt ”gamla liv” då jag sov bort halva söndagarna. Alltid trevligt att få nya vänner. De verkade ha kul ihop. Aldrig fel att göra klipp vid inköp.
    Var snäll och skicka upp lite värme till mig. Så kan jag skicka ner några ton regn till dig. Överens? 😉
    Kram Bosse

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s