Smink,tivoli och hundlek.

Fredagar är det ju fri make-up för eleverna. Det innebär att de får sminka precis som de vill, dock har jag mina krav … det får ju inte se ”blaffigt” ut, utan det ska vara genomtänkt, och gärna ”crazy”, om ni förstår vad jag menar 😄.

Och som sagt, är de ojämna par i gruppen så får jag ställa upp. Då kan jag få en sådanhär ögonsminkning. Bilden gör den orättvis, det var skarpare färger i verkligheten, och jag måste säga att jag blev så positivt överraskad över den tjejens tålamod och mer eller mindre precis 😍

När dagen var slut var jag såååå hungrig att jag höll på att spy. Tvungen att gå till Burger Bar för att trycka i mig tre miniburgare, galet goda var de!!! Burger Bar har Världsklass på sin mat.

Resten av dagen/kvällen tillbringade jag hemma. Jag råkade somna vid 18.30, The Bodyguard väckte mig vid 19.30 och ville jag skulle följa med ut en liten runda med Junior, vilket jag gjorde.

Efter det var det bara balkonghäng, och The Bodyguard och Mandana provspelade och sjöng på ett ställe. Vilket gick mer än toppen! 😄

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s