Soooorry, Läsare!

Det är så galet varmt att jag knappt kan andas! Igår när jag slutade efter en väldigt kort arbetsdag, pga att eleverna skulle till Sisu på poolparty, vilket jag inte ville gå på. Utan tänkte det är bättre att göra sminkinköp som mer eller mindre var akut för utbildningarna, och där av kom ett möte med en av cheferna angående fashionshow mina elever ska sminka till. Vilket fall som helst … när jag kom hem vid 17.15 var jag stekt av solen som jag knappt varit i. Går inte beskriva denna hetta som är nu. Fick extrem huvudvärk som tryckte ner ögonen och gav sådan sveda att jag knappt kunde hålla ögonlocken öppna … aldrig någonsin har jag varit med om något liknande 😣.

Men idag satt jag som hårmodell för en av eleverna som tar en kurs sidan av sminkskolan, Alex, frisören som lär henne har jag arbetat med tidigare, på bröllop. Det blev fixning av mitt hår som aldrig förr. 😂😂😂

Från uppsatt som jag nästan alltid har …

… till nedsläppt som blev ett stort burr av torra strån …

… till att först fixa utväxt …

… till en annan färg från min andra utväxt som jag färgat själv … till den tredje, att få in ljusa slingor i allt detta så det skulle flyta ihop med det andra …

De pratade franska så jag fattade nada vad som sades 😂 …

Sen klipptes det lite, och sen fönades det lite …

Jag måste säga det att massagen jag fick när de tvättade ur all färg är den bästa huvudmassage jag fått i hela mitt liv! Ca 20 minuter och halvkallt vatten … jeeezzzuz vad jag höll på att somna en stund. Värsta avslappningen! 😍

Så från ett svinto till … tja, vad ska jag säga? Håret känns väldigt tunnt nu, men friskt, mer ”volym”, lite kortare och mer naturlig färg. Älskar det!

Och jag börjar se, hur mer och mer lik jag blir mamma 😂😂😂

Annonser

9 reaktioner på ”Soooorry, Läsare!

 1. Snygg frisyr och snygg klänning du har.
  Jag hellre fryser lite än att ha det så varmt att man inte kan känna ens att man andas. För vad kan man göra när det är så varmt? När det är kallt kan man alltid ta nån extra tröja. Men värmen? Puh så jobbigt. Stackars ni. 😰🌬❄️❄️❄️🍦

  Gilla

 2. Håret blev så snyggt skulle också vilja ha någon som grejade med mitt hår det är helt hopplöst nu mera varje morgon när jag vaknar ser det för taskigt ut krulligt lockigt petar åt alla håll jag blir så less svettas på nätterna trots att balkongdörren är öppen grrrr..
  och då har vi ju bara högst 25 grader nu för tiden så jag är glad att jag inte har din värme 🙂 men håll ut det går över…

  Liked by 1 person

 3. Har du en sådan ung och fräsch mamma? 🙂
  Jag fattade inte ett ord franska, trots att jag läst språket två år och besökt Paris och Frankrike flera gånger.
  Vad underbart med så lång huvudmassage. Det hade jag inte tackat nej till.
  Du måste inta mer vätska när det är så himla varmt. Helst innan du får huvudvärk.
  kram Bosse

  Liked by 1 person

 4. Fint blev det – håret, frisyren!
  Och den där hettan, jag förstår att den är kämpig.
  Vi har på det sättet haft en ganska bra sommar ändå, kläderna har inte klibbat vid kroppen en enda dag!
  Lär väl bli annat i Grekland i början av september… 😀

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s