Fick en skaplig sovmorgon idag …

… så jag for upp med ett ryck, slängde in tvätt i maskinen. Fixade lite och sen for familjen ut genom dörren. Ett av målen var stora kinaaffären i La Campana och Scandi supermarket … jag hade nämligen fått en craving i huvudet. Hos kinesen blev det ett gäng trosor för 1,20 euro styck och så råkade jag springa på en liten blus för 3,75 euro 😆. Egentligen var det bara det första och en solhatt som jag var ute efter … solhatt hittade jag ingen, väldigt dåligt utbud av hattar där.

Stannade till på det gamla polishuset för lite öl och grillade revbensspjäll, supergoda var de!

Vidare till Scandi och fick tag på det som jag hade cravings efter.

Vidare till ”våran” lilla kines och fann en söt liten hatt där, bästa köp på länge! Nu slipper skallen stekas och ögonen blir lite mer skyddade mot solen.

Så fnatt i hatt blev jag.

Och myste ett tag på balkongen innan tvätt och disk fixades … Junior gillar också att ligga i solstolen, och tar chansen så fort han får 😃

Sen kom det som jag längtat efter! Fiiifasiken vad gott! 😍

Och medans jag slaffsade i mig ett paket kräftor själv, så höll Junior mig sällskap med sitt ben.

Jag har tur att The Bodyguard inte gillar kräftor så mycket, och att han inte var hemma, hehe …

Så trött nu efter kvällspromenaden med jycken, så jag släcker nog ner allt nu, fast det är lördag och klockan är inte mer än 23.10.

Good night!

 

Annonser

8 reaktioner på ”Fick en skaplig sovmorgon idag …

  1. Vilken fin hatt! Åh vad gott med kräftor också! Tur att det finns skandinaviska affärer ibland, för spanjorerna vet inte hur man kokar kräftor på rätt sätt – smakar ju inget… Tacka vet jag såna som är kokta med rejält med salt och dill 🙂

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s