MamaMiaTutteFia.

Vet ni saknat mig, men det är bra med lite saknad 😆.

I Söndags hade mina elever examensprov på en liten modevisning på Italienska restaurangen Jam i Puerto Banus. Blev inte många bilder … för jag hade fullt upp med att styra och ställa med allt möjligt. Jag flaxade runt i full speed i flera timmar. Inte en enda bild från själva visningen faktiskt, hade ingen tid att fota runt.

Bareleverna höll i drinkbaren.

Jag blev uppmärksammad av en modebloggerska, som jag ska ha ett möte/träff med så snart som möjligt. Hon har instagramkontot lydiaprestonsweeney, en go tjej som fotade runt, vilket bilden nedan är screenshotad ifrån 😆.

Måndags var det examensprov i teori. Och diplom delades ut, och jag fick blommor … igen 😙

Imorgon kommer nästa grupp, så idag har jag mer eller mindre sovit bort dagen, lite till och från … har varit såååå varmt! 😥

Jag och Junior busade till det igår, bjöd in oss själva till en fest i en av superlyxvillorna här nere runt hörnan … det berättar jag om i ett annat inlägg, hahahaha 😂😂😂.

Annonser

5 reaktioner på ”MamaMiaTutteFia.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s