Genväg.

Igår efter jag stängt ner skolan skulle jag visa en elev en genväg, från skolan till hennes boende, en genväg som jag aldrig själv gått men hört talas om. Vilket äventyr va? 😂

Började med att promenera genom ett bostadsområde som är så mysigtnoch fint, där vill jag bo!!! 😍

När vi passerat det skulle man se en liten stig … liten och liten, den var rätt bred faktiskt, och väldigt synlig. Det jag hört var att man skulle komma in i en skog! Ehhh, skog och skog, det var några små buskar, gräs och sand 😂😂😂.

Men mycket riktigt, en riktigt bra genväg var det. Så istället för att gå runt hela byggden i ca 30-40 minuter för att komma till Centro Plaza, så tog det ca 15-20 minuter med genvägen. Så de som tvivlat och sagt att det inte finns någon genväg dit, de får knipa ihop sin mun nu, för det finns det visst! 😄

Junior lever livet och busade runt med en bjässe till hund idag, han var helt slut när han kom hem. Jag som tänkte bada honom, men får nog vänta tills imorgon, trots att han ser burrig ut i skägget, borsta till det kan jag göra innan vi går ut för lite middag med L&L.

 

Annonser

9 reaktioner på ”Genväg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s