På äventyr …

… till Marbella. Jag, Junior, The Bodyguard och Jonas möttes i hamnen i Puerto Banus. Junior var eld och lågor av att få åka med katamaranen för första gången 😍. Han betedde sig som om han aldrig gjort något annat i hela sitt liv, så härligt att se! Han spanade avslappnat på andra båtar, fiskmåsar, berg och flygplan. Såg ut som om han njöt för fulla muggar med vinden i skägget 😄.

I Marbella var det förvånatsvärt väldigt stilla, men terrordådet i Barcelona gjorde sig påminnt, en del polisbilar där de vanligtvis inte brukar hålla till …

Vi promenerade genom Daliparken och jag skulle ta en snygg bild med Junior poserande vid ett konstverk … men han vände mig ryggen, dumma hund 😉

Genom vackra parken …

… in till Gamla stan där vi skulle möta Pernilla och Anders på The Farm, men där var det stendött … faktiskt var hela stan stendöd, de flesta var förmodligen nere vid stränderna.

Vi gick till ”mitt” ställe istället. Smååt ost och annat, drack sjukt många öl vilket kändes idag när jag skulle till jobb. Dumma mig! Vet inte vem som beställde in alla, ännu mindre vem som betalade för kalaset 😂😂😂.

Junior fick en ny kompis … en liten engelsk flicka på 15 månader … gaaahhh så gulliga de var tillsammans! Det var kramar och pussar hela tiden mellan dem. Så himla sött att se ❤❤❤. Junior uppförde sig så lugnt, milt och fint mot denna lilla jänta 😍. Tyvärr hann jag aldrig med att fota de fina stunderna mellan dem … jag blev ju mest tårögd av lycka av att se hela vänskapet mellan dem.

Men kvällen tar slut och vi åkte hem. Så kul att träffa A & P, tyvärr åkte de hem idag/morse … länge sedan jag skrattat så mycket som jag gjorde med dessa galningar.

Som sagt, jag var inte pigg imorse, inte heller resten av dagen … inte ens nu.

Aldrig mer så många öl!!!

Annonser

8 reaktioner på ”På äventyr …

  1. Uhuu! Jobbigt det där med att dricka för många bärs. Been there, done that 😉 Själv har jag smådruckit mesthela veckan känns det som, hehe:) Har ju semestrat du vet men nu är det tillbaka till verkligheten igen. Så i går och i dag blev det minsann vatten till maten och i morgon blir det kneget igen. Satan, vad 2 veckors semester gick fort…….

    Om du inte redan lagt din ”betongkeps” på kudden så får jag önska god natt. I morgon är en annan dag 🙂 Kram!

    Liked by 1 person

  2. Kul att han gillade havet! 🙂

    Tyvärr kan jag inte se några bilder just nu – dumma internet här ute på havet ibland! – men jag tänker mig hur dom ser ut. Och då vänder han inte ryggen till, Junior. Nejdå, både han och konstverket är jättesnygga! 😀

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s