Sopråttor.

Undrar vad som vill hamna under min flipflopsula nästa gång? Hittills har det varit spindelungar, myror, ödla och gräshoppa … igår kom en råttjäkel mitt framför mina fötter på väg till jobb. Tur för den att jag fick ett reaktionshopp, eller mer att den var snabb in i buskarna.

Inte konstigt att råttorna kommer, då de är väldigt dåliga på att tömma sopor på vissa ställen. Bakom den fina putsade ytan kan det se ut så här på sina ställen.

Den nya genvägen kommer jag nog inte ta i mörker … undrar hur många råttor man stöter på då?!

Nu var det ju solsken och lite innan 18.00 igår när jag promenerade förbi sopor och torr ”grönska”. Trodde den där genvägen skulle vara bra för att komma till indiska Curry Leaves, men visade sig vara en onödig omväg …

Hungrig som en varg beställde jag hem lite gott o blandat. Korma och Tikka masala med spenatgeggamojsa och veg.ris … vilket gick på ca 20 euro … Har fortfarande mat kvar.

… sprang hem och slafsade i mig hälften … men måste säga att jag blev ganska besviken på maten, smaklöst! Tvungen att krydda till det själv med indiskkrydda, curry och salt. Så nej, det blir inte fler gånger på det stället. Vi har fyra stycken indiska restauranger på vår gata … nu har jag provat tre av dem, Bollywood är den som ligger på topp, där vet de hur maten ska smakas 😍. Nu borde jag prova fjärde stället också … Masala. Ska bli spännande att smaka där, då det sägs att de är ganska dyra, men det luktar galet gott när man går förbi.

Efter maten somnade jag vid 20.00 … och sov till 06.50, då blev det ut med vovven. Så piggare igår blev jag inte av en cocktail jag fick på jobb. Tog två klunkar, sen höll jag på att spy.

 

Annonser

10 reaktioner på ”Sopråttor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s