Ibland slås jag …

… av tanken att jag ofta är hemmablind. Att jag ”glömt” bort vart jag bor, vart jag arbetar och hur vacker miljö jag har runt mig. Igår ”kom jag på” vart jag är 😂😂😂, nästan så jag packar handbagage, får ångest och beredd att lämna detta land för jobb ”hemma” i Sverige eller Danmark, till nästa gång jag kommer hit. Tills jag: ”Men ta’t lugnt, jag bor ju faktiskt här!” Då ”ser” jag omgivningen på ett helt annat sätt, och blir salig och får en varm lycka i kroppen.

Igår var det en sådan dag, när jag kom till Centro Plaza och tittade ut …

… innan jag slafsade i mig vårrullar och dumplings hos Japanen på hörnan …

Eleverna var på poolparty igår på Sisu, så det blev en kort dag igår … eller kort och kort, jag ”bråkar” med airbrushmaskinerna så de ska fungera ordentligt. Vill ju så gärna ha en lektion med eleverna i airbrush-make-up … så de får prova på.

Annonser

6 reaktioner på ”Ibland slås jag …

  1. Du tar verkligen vara på livet Sophie! Underbart!! Önskar inget hellre än att bara packa ihop och flytta ner för alltid! 3 år kvar av skola för kidsen, sen får de vara bra. 😀

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s