Långpromenad …

… eller vilsepromenad så det blev en långpromenad. Förmiddagen igår var det småregn och lite åska … och en tryckande värme, det var såååå kvavt att vi höll oss inomhus mest av tiden.

Men Junior måste ju ut och rastas så jag tog med honom vid 19.20 på en liten runda, som slutade med att vi kom hem vid 21.00 😂😂😂

Först gick vi förbi baksidan av Aloha Gardens …

… vände om och gick mot hemmet igen. Men det var så mysigt och skönt att promenerade, så vi gick in på en väg som vi sällan går på …

… och hamnade vid bostadsområdet Los Naranjos de Marbella …

… vi gick till vänster, mot bergen denna gång. Följde en ganska mysig liten väg där Junior kunde gå i gräs mest av tiden …

Började undra vart jag var, och såg på en mur, ”Nueva Penablanca”. Aldrig hört talas om, men det verkade var lugnt och skönt att bo där.

Snett mitt över såg jag en kyrka …

… och en skola på andra sidan …

… och Aloha College …

… där tog vi vägen till höger och kikade på kyrkan igen …

… vidare gick vi, och helt plötsligt såg jag en stor park …

… vi gick ner i den på en liten gångstig …

… jag blev eld och lågor, så mysigt den var …

… ännu mysigare skulle det varit om de inte hade låtit parken förfalla, vilket såg så ut då dammarna, fotänerna och vattenfallet var snustorra. Väldigt, väldigt synd att det blivit så.

… om inte detta område legat så långt bort ifrån allt hade jag jättegärna vilja bo där 😍. Kändes som om det var fler spanjorer som också bor i det området.

Vi gick tillbaka till rondellen vid Aloha college, och svängde upp till vänster, vi hade ju tagit höger då vi kom till parken.

Helt galet hur stort Aloha college är, har nog aldrig sett en så stor skola i hela mitt liv. Jo, KTH i Stockholm kanske … Lunds universitet är kanske också så stort, jag vet inte.

Men vi fortsatte att gå kringelikrokvägen …

… till slut tappade jag bort La Concha och jag kunde absolut inte se våra höga hus i vårt område 😣

Det började småskymma och då blev jag lite nervös, för jag visste absolut inte var vi var någonstans, tills jag såg husen låååångt borta.

… blev lite lättad, nu visste jag iallafall åt vilket håll jag skulle mot, det som jag tappat bort av alla kringelikrok vi promenerat.

Äntligen kom jag rätt!!! Nu visste jag vart vi var … vi kom till baksidan av Aloha Pueblo! Där började Junior också känna igen sig och fick fart på de lurviga. Antar att han också ville hem så fort som möjligt efter denna långa promenad.

Därefter somnade vi gott. Känner mig lite mör i benen idag om jag ska vara helt ärlig. Vi tog ju inga direkta sittpauset på denna tur.

Tror också The Bodyguard tyckte det var skönt att få vara helt ensam hemma en stund 😆

Annonser

17 reaktioner på ”Långpromenad …

  1. Vilken mysig promenad och många fina bilder.. Vilken jätteblomma som Junior sitter framför på en bild ser ut som en förvuxen svärmorstunga typ.. ja vi har det lika småkyligt som vanligt en ganska märklig och sval sommar vi fick.. det var precis som att södra Europa snodde all värme och vi fick det lilla som blev över, nu börjar det redan kännas lite smått HÖST..

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s