Tjena alena …

… världen är brutal. Men Jucifer, eller jag menar Junior, han har blivit en Peace, Love & Understanding hund de sista dagarna, undrar vad som hänt? Har han vuxit till sig lite? Blivit trött på att gapa? Trött på sig själv efter allt gapande? Eller bara blivit ”hund” … ? Kommit över ”tonårsbiten”? Ja, vad vet jag som människa? Lugnare har han blivit iallafall … vilket känns myyyycket skönt!

Något som var himla GOTT var min egna potatismos … fiiifasiken vad den blev bra, om jag får säga det själv 😀 . Ni vet, förr i tiden när jag bodde i Sverige och i Danmark, då blev min egna potatismos som klister 8 av 10 gånger … hahaha … urusel var jag på att koka potatis, mosa, smöra och hälla i mjölk. GUMMIBOLLAR blev det då 😀 😀 😀 . Köttbullarna slapp jag fixa själv … för The Bodyguard hade varit på svenskaffären och köpt ”Mammas köttbullar” 😉 … Jeeezzzuz, vad allt smakade Sibylla gatukök, nä, inte allt … moset var bättre 😀

Jag tänkte ju ta en långpromenad,, men det blev en kort promenad. Värmen har kommit tillbaka, och det är nästan omöjligt att gå längre än 20 meter. Till och med Junior, satte sig ner efter 50 meter och undrade: ”Måste vi gå lääängre? Ooooorkar INTE”. Slapphund har han blivit … eller har han träningsvärk ifrån igår. Jag är mör i mina ben, så kanske han också. Ändå var klockan runt 19.30 när vi gick ut, och lite svalare … men, men … vi får ta den långa promenaden en annan dag, ska varken plåga mig själv eller hunden bara för att gå lååångt och upptäcka nya vägar och områden, eller hur? Nä, det får väntas tills ben fått vila och det blir behagligare temperatur.

Så lilla familjen kom inte längre än till El Jardin … alltså, tre minuters gång, kanske fem … 😀 😀 😀

Junior ser ju väldigt munter ut när jag bad honom fotomodella vid fontänen … hahaha … ser ut som en surgurka! Han gillade inte vattenfallet tror jag … kanske var rädd att jag skulle plaska ner honom? Om jag gjort det skulle han bli ännu surare tror jag 😀

Nu är det Twin Peaks som gäller … för mig. The Bodyguard sitter med hörlurar och glor på annat … om jag ska vara ärlig, så är hans serie bättre än min, så jag typ tjuvkikar på hans undertiden jag ser min. Sicket förhållande, hahahaha … 😀

Tur vi är som vi är. ❤

Annonser

7 reaktioner på ”Tjena alena …

  1. Vi har just börjat på Narcos som alla snackar om ska vara så jäkla bra, hmm! Jag är inte tvärsäker på att jag håller med. Inte än, efter bara 2 avsnitt men vi får se. Den är inte dålig men inte heller wow liksom så…..

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s