Tro det eller ej …

Jag fick ett ryck, och sa till Junior: ”Nu Junior måste du vakna! Du ska ut och kissa och bajsa, och jag måste till Kinesen … för jag kom precis på en briljant idé!!!” Då undrar ni självklart, Läsare. ”Vad har hon nu kommit på?” Jo, det ska jag tala om för er. Efter denna dag med lillsyrran till Irma ute på balkongen och överallt, som håller på att knäcka palmerna här ute, då kände jag och tänkte … ”Å å … snart kommer hösten! Bäst jag stickar en pläd som jag kan ha ute på balkongen.” Ni tänker säkert, varför inte köpa en färdig och slippa besväret med garn och stickpinnar? Nä, för jag har lust att sticka och ska sticka förmodligen den fulaste pläd som kommer existera på nätet (i min blogg, när den är färdig).  Det är bara det att jag glömt bort hur man börjar den första raden, så jag får väl googla innan jag sätter igång … he he … Frågan är bara, om jag ska ha stickor i stl. 9.0 mm eller 5.0 mm? kanske blanda och ha båda? Ska ju sticka vanliga rutor och sy ihop dem sedan. Garnen är ju också olika … 😀

Nu ska jag sätta igång och friska upp minnet för den där första raden … kanske jag sätter mig i stormen ute på balkongen, för vad passar bättre än att sticka något höstigt ute på en balkong? Speciellt också nu när jag och Junior är ensamma hemma denna lördagskväll. The Bodyguard roar sig hos någon kompis … det behöver han få göra 😀 ❤

Annonser

14 reaktioner på ”Tro det eller ej …

 1. Spännade! Ser fram emot att få se den färdiga ”fulpläden” så småningom! Jag kommer nog inte heller i håg hur man börjar när jag tänker efter men lycka till!!!

  Gilla

 2. Jag älskar att sticka om du bara visste hur många tröjor jag gjort.. Älskar att variera förger mönster och längd med mera.. Är skitkul att få höra vilken jäkla snygg tröja var har du köpt den 🙂 Virka däremot kan jag inte alls begriper mig inte på det 😦

  Liked by 1 person

 3. Det är ju härligt att skapa med händerna, om man KAN.
  En pläd på balkongen vill jag också ha – kanske till nästa höst – fram tills dess måste jag få balkongen tömd från ”en massa extra saker som landat där bara för att det inte fanns annan plats då jag flyttade” … 😀

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s