Sjuk?

Vet inte riktigt ännu, tror jag hade feber inatt. Började i Söndags när jag och Junior satt på Links uppe i Aloha Pueblo. Jag nös minst 250 gånger i raken, gick in på toaletten och snöt mig … där kom det ut ett ton snor. Fy för den lede!

Anna kom och vi pratade lite make-up och så där. Nu är jag inbokad till Gibraltar’s största fashionshow som make-up expert, he he. Fast det är inte förrän den 14:e december. Nu har jag en anledning att åka till den brittiska ön 😉.

Junior träffade en ny kompis där också, alltså på Links. Världens sötaste lilla pojke kom springande fram och tillbaka och ville klappa och gosa med Junior. Inga problem där inte 😍

Något som har blivit ett problem är ju att Junior ska ligga i sängen hela tiden … helst dygnet runt. Härom kvällen när jag skulle lägga mig, möttes jag av det här … han har tagit min plats!

Och en morgon vaknade jag med hunden som hade mitt arsle som kudde 😂😂😂

Hm … ja vad ska jag säga?

Eleverna hade sin sista dag igår och jag traskade ner till Puerto Banus för lite inköp till de nya eleverna som kommer imorgon.

Man märker att turistsäsongen är över. Torget har ingen marknad mer och det är ganska dött i hela stan.

Vilket är rätt skönt faktiskt. Temperaturen har även den sjunkit … dock så var det 30 grader, men det känns svalare och man slipper gå och bränna sönder hjässan.

På vägen hem svängde jag förbi Starz och tog lite att dricka, behövde vatten. Mitt huvud sprängdes och kroppen sjönk ihop mer och mer …

… men äta blr man annars dör man, så in på Mercadona och köpte hem lite kyckling och annat. Gjorde någonslags thaimat … där efter somnade jag, och vaknade miljarder gånger inatt av svettningar och näs/halsont …

Så denna dag kommer vara lugn, lite tvätt och lite stickning … så roligt kommer jag ha det.

Annonser

13 reaktioner på ”Sjuk?

  1. Inbokningen lät SJUKT kul. Vilket äventyr för dig. Tristare med det anda sjuka. Hoppas du mår bättre idag eller att det åtminstone går att hålla i schack med vatten och ”alvedon”. Är det så varje gång? Har du inte lite ledigt mellan kurserna.? Hur många veckor är kurserna?
    Krya på dig kram till dig och stor kram till din sängkompis Junior från frågvisa Bosse

    Gilla

    • Jag har inte varit sjuk sedan januari/februari … lite snuvig kanske. Vatten är bra!!! Jag är ledig en dag mellan kurserna, alltid tisdagar då eleverna landar/kommer till Marbella. Kurserna är intensiva fyra veckor. 😂 sista kullen var alla sjuka med feber och halsont sista veckan … utom en! Vi lärare också smått krassliga + frugan till chefen och deras unge … något som florerar runt nu. Eller har det blivit höst! 😂😂😂… Vilket det blivit … trots 26 -30 grader varmt. Hahaha

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s