Promenad med jycken …

… i ca en timmes tid tog jag efter jag slutat jobba. Nya elever som jag nu kollar hur lätta eller hårda de är på händerna + deras ”stil” när de sminkar på fria händer. De är väldigt mjuka och fina. Känns behagligt, så behagligt att jag nästan somnade i sminkstolen 😂

Promenaden med Jucifer var skön och jag valde att gå till de stora grönområden vid Los Naranjos, där jag vet att det brukas rastas stora hundar och inte minimini som det görs i vår park 😉. Tänkte att Junior kunde få leka av sig lite med några som är större än han själv. Kom dit och såg inte en kotte!? Förvånad blev jag och Junior som också vet att det brukar vara några stycken där, blev nog också besviken … tills vi såg långt bort i en hörna … DÄR var det en vit bjässe.

Jag ropade på tjejen och frågade om det var okej att släppa lös Junior. No problema! Junior ruuuusade överlycklig till bjässen och ville leka.

Det kastades boll hit och dit och jyckarna sprang efter … mest Junior faktiskt 😂

Vi, jag och den spanska tjejen alltså, pratade mycket och bestämde att vi kan ses snart igen med hundarna, hon tyckte Junior var en rolig liten prick.

Nu jobba igen. Förkylningen är bättre men inte helt … känns mest på nätterna, då näsan känns helt igentäppt.

Annonser

6 reaktioner på ”Promenad med jycken …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s