Dödslängtan?

Here we go again. En annan krake som förmodligen hade en dödslängtan av att få hamna under min flip-flopsula. Här gjorde jag ett både megahopp och ett kärringskri!!! 😲😨 Den travade iväg … Rälig sak, vet inte vad det är för någon bagge, eller svart gräshoppa? Den var ca 4-5 cm lång *ulk ulk*

Någon som kanske också hade dödslängtan, var den som tappat sina åror i bäcken … genom att ha utmanat ödet med att paddla genom den vilda strömmen som strömmar under bron. Så vilt att årorna flög iväg … undrar vart kanoten hamnade … och den som haft dödslängtan.

Jag själv har ingen dödslängtan efter döden, men jag har längtan till att upprepa dagen på Victor’s beach, med drinkar och fotmassage, vilket är dödsskönt … hur ordet dödsskönt kommit till vet jag inte, kanske för det är så skönt att det känns som man är i himmelriket. Hur det känns att vara i himmelriket på riktigt vet jag inte heller … konstiga uttryck de där, eller hur?

Junior var väldigt fundersam på vad som hände där med mina fötter, och höll ett nyfiket men med vakat öga.

Så härlig, skön och avslappnad dag. Fler av dessa Söndagar får det bli. 😍

Annonser

5 reaktioner på ”Dödslängtan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s