Galna och …

… trotsiga Junior. Han är verkligen i ”tonåren” nu 😣😄. Syns säkert inte på bilderna här nedan, vilka jag ”snott” från The Bodyguards FB-sida 😆. På dem har han mest kul med bus. Synd att jag inte kunde ladda ner en kort film The Bodyguard filmat idag på deras promenad när jag var på arbete … 😂😂😂… jag skrattade så jag dog, nästan. På den filmsnutten visar Junior sin värsta vägra-gå-sida och trotsen.

Men här är andra mys o go bilder med honom.

Han är en lycklig, nöjd och klängig hund … klängig = kelsjuk. ❤

Massa hundar att leka med i vårt område, finns ännu fler hundar där än på bilden. En skylt visar: ” Inga lösa hundar i parken”. Hahaha, jo, den skylten har alla vi hundägare ögonlappar för. Men självklart har man dem kopplade när narn leker, lite sunt förnuft får man ha 😊.

På Centro Plaza …

… och lite blandat.

Med kelsjuk menar jag med att han ska hänga och klänga på en i sängen. Inatt vaknade jag av att han gjorde allt för att åla sig mellan mig och The Bodyguard, skulle absolut till varje pris ligga mellan oss. Helst ska han ligga på en, både på mig och The Bodyguard samtidigt … då blir han lång. Huvud och framben på en av oss bakdelen på den andra. Imorse vaknade jag av att han lagt sig över både The Bodyguards huvud och mitt huvud, som en katt. Hyggligt att bli kittlad med hundpäls undernäsan och i ögonen.

Junior är galet rolig, mysig och helt enkelt underbar. En otrolig personlighet som vi sagt att den ska vi inte arbeta bort. ❤

Annonser

4 reaktioner på ”Galna och …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s