Pajjade ryggen …

… igår morse. En enda liten skitrörelse så small ryggen. Just precis, en skitrörelse, skulle ta toapapper som inte stod där den brukar stå, en minisnedvrid, sen var det kört. Har haft det förr, och vet av gammal erfarenhet att promenera och röra på sig är bra.

Så vi gick ut. Jag i galet långsamt tempo och småhaltande steg. Ont, ont, ont … speciellt trappor, uppförsbackar och trottoarkanter, men som sagt, med rörelser kan smärtan dämpas lite.

Längs strandpromenaden promenerade vi …

… tittade på badvakterna …

… och fiskare …

… och Junior hälsade fint på hundar vi mötte på vägen …

… och vi hamnade på Victor’s beach …

Där vi bara satt och slappade …

… och drack piña colada …

… och stod och spanade …

… efter surfarhundar …

… och efter nya kompisar …

Mandana kom, sen kom Fanny och Annika … de skulle bada sa de, jo visst … de kom inte längre ut än till vattenbrynet …

Men JAG trots min extrema ryggsmärta vågade mig ner i havet ett antal gånger, fast klumpigt och svårt var det att doppa sig, men det gick. Otroligt skönt i havet … fortfarande. 🤗 Älskar att bada!

Imorse när jag vaknade pangade ryggen till ordentligt igen, så jag trodde jag skulle bli förlamad. Fy för vad ont det gjorde! Sovit dåligt har jag gjort hela natten, har inte vetat hur jag skulle ligga för att minska det onda. Släpade mig till jobb, och mår illa av smärtan. Hoppas det går över snart. 😣

Annonser

22 reaktioner på ”Pajjade ryggen …

 1. Stackars dig jag vet precis hur det är för lite då och då ha jag detsamma, hoppas det snart går över..
  Jag är verkligen avundsjuk på ditt väder, vi har ju fått riktig höst bladen börjar bli röda och gula, jag känner mig inte alls redo för höst ännu efter vår usla sommar.. men inte mycket att göra åt bara att stå ut 😦 Krya på dig nu…

  Gilla

 2. Aj, aj, aj!!!! Har ingen aning om hur det känns men lider massor med dig. Det låter inget vidare alls, huu! Krya krya och ta hand om dig eller förresten! Låt the Bodyquard ta hand om dig 🙂 Pöss!

  Liked by 1 person

   • Då är det inte ischiasnerven som är inklämd, och var glad för det. För det gör helvetes ont. Och då menar verkligen ont. Och kan man inte annat heller än att vänta ut.
    Men det verkar ändå att det är nåt annat nerv i kläm. Hoppas att det släpper snart.

    Gilla

 3. Men oj, har du fått ont i ryggen din stackare 😦 Det är verkligen inte roligt. Och det kan hålla i sig länge. Men det är nog bra om du rör dig, men lite försiktigt!
  Kram och krya på dig

  Gilla

 4. Stackars dig. <3. Ingen skitsak precis. Jag har haft det alldeles för många gånger. Ofta när jag lyft snett. Om du inte kan sova funkar ju inte dagen heller. Då får du gå till en ryggexpert. Inte till en vanlig doktor på en läkarstation.
  Krya på dig kramar

  Gilla

 5. Aj, aj… jag har aldrig ont i ryggen, men gjorde också en vridning samtidigt som jag skulle skjuta på en fyrhjuling som satt fast i lera. Herregud, vilken smärta… Det visade sig vara en hel hög med kotor som hamnat snett, men när jag väl tog mig iväg och fick hjälp hade den värsta smärtan redan gått över. Hoppas att du slipper ha ont snart, man kan ju inte varken sitta, gå eller ligga när det blir sådär.

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s