Men Ååååhhhhh!

… vad ni är dåliga! Ni som kommenterade förra inlägget. Trodde ni hade bättre minne än så, jag som visat ungefär samma ”tak” miljoner gånger i flera år … okej, miljoner kanske att ta i, men ca fem gånger iallafall 😉.

Jag hamnade här!

Om era mynt trillade ner så hamnade jag på Marbella busstation. Om jag skulle ta en busstur? Resa någonstans? Nope! Inget av det … jag tycker bara det är så trevligt att hänga inne på cafeterian … he he …

Nä, jag väntade in ett gäng som skulle komma på besök. Och inte vilket gäng som helst, utan den största delen av familjen 😍. Bara syrran och sonen som inte var med … de var tvugna att stanna hemma för att jobba. Tyvärr.

Gänget kom och jag guidade dem genom stan, till deras lägenheter som jag ordnade till dem för ett tag sedan …

… och genom old town …

När vattenshopping pågick passade jag på att fota segelbåtar … lite konstigt att segla just mitt inne i stan kan jag tycka.

… studera frukt & grönt kan man också göra …

… innan jag hjälpte dem att checka in till deras lägenheter. Första lyan var dömysig, litet och slitet, men så gullig … där vill jag bo! Usikten var okej med lite havsutsikt.

Och lilltjejen hann knappt komma in förrän hon skulle kocka lite i miniköket … nudlar 😂

Den andra lägenheten var nyrenoverad och större, med direkt havsutsikt från balkongen … även från när man satt i soffan.

Storkillen hann knappt in förrän han slängde sig i soffan 😂

Och stortjejen njöt av utsikten …

… tillsammans med mig 😍

När de ”landat” gick vi ut för lite mat.

Vart bodde de då under vistelsen här i Marbella? Jo, på Apartamentos Mediterraneo och det kostade 80 euro/dygn. Inte helt dåligt pris för det perfekta läget och med kök, sovrum, vardagsrum och balkong.

 

 

Annonser

8 reaktioner på ”Men Ååååhhhhh!

  1. Åhh.. så härligt med kärt besök och vilka fynd du fann för dem att bo i! 80 € per natt är ju rena klippet.
    Fast jag känner mig inte särsklit dålig, hur sjutton skulle jag känna igen en busstation i Marbella bland alla bilder du lagt ut, och taket dessutom!! …eller vad det nu var 😕 Haha.. ha det bra nu så länge det varar 😂

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s