Sneakers.

För några dagar sedan bestämde jag mig för att köpa sneakers. Så jag passade på att promenera till La Campana efter arbete. Hon skulle repa lite låtar i lokalen med The Bodyguard. Jag smet in på den stora China bazaren … för att finna billiga sneakers. Ja, billiga! Ut kom jag med dessa … Mandana skrattade så hon dog och The Bodyguard skakade på huvudet och sa inte ett ljud … eller hörde jag något viskande ”vaaa faaan …” 😂😂😂 Men de var faktiskt billiga och är dösköna!

Efter några dagar med några varvande med dessa blanda high heels och flipflops … började jag tänka på sneakers igen. För jag är rädd att bryta klackarna (som jag ofta gör eftersom jag går med klackar så himla mycket och ofta), + att jag ofta snubblar med flipflops, speciellt de jag har nu … och i uppförsbackar …

… idag efter arbete slängde jag in mig i en buss … in på en affär, och taaadaaaaa! Fann mina sneakers!

Jag har inte använt sneakers på väldigt många år, för jag har tyckt att det är för manligt. Dock har jag i smyg avundats kvinnor som har haft det. Men nu har jag ju hittat en lite blandning av sneakers och annat 😂 De är nog bra för hundpromenader också ….

Mina fötter är också glada, fast svettiga.

Just nu sitter jag på en lugn gata, långt bort från turiststråken … fast de ändå är nära, och väntar på att konstaffären öppnar efter sin siesta. Jag ska ju börja med en sak på fredag, så jag måste ha lite material 😆

 

 

 

 

Annonser

6 reaktioner på ”Sneakers.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s