Båtar.

Jag har sagt det förr och säger det igen: Dagarna går alldeles för fort.

Redan onsdag! Och redan har jag fått en fet skovskavsblåsa av mina sneakers … se där … jag ska hålla mig till klackar! 😂

Vilket fall som helst så efter mitt skoköp valde jag att ta katamaranen hem … det var så lugnt och stilla så det kändes som om jag mediterade nästan hela biten ute i havs. Bara stirra ut på ingenting … hav, hav, hav, eller jo jag ljög lite där om ingenting. Ibland ser man gigantiska båtar med helikoptrar på. Men så skönt, och bästa avslappningen.

Kom in till hamnen i Puerto Banus …

… och vinkade till den mötande katamaranen.

Nä, jag brukar inte vinka, känns lite fånigt det där och tittar hellre åt ett annat håll. Gör man det kan man skåda den enorma yachten ACE … den är lite cool kan jag tycka.

Gick och slängde i mig lite tapas …

… sen promenixade jag hem och mötte The Bodyguard och Junior på Studio 68. Sen kom vännerna från Helsingborg, och männen gick och spelade biljard, medan jag och Natti satt kvar på Studio och babblade långt efter midnatt 😂

 

Annonser

En reaktion på ”Båtar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s