Promenad … igen.

… ja, promenerar gör jag rätt mycket här nere, dock önskar jag att det kunde varit lite mer. Men nu så, nu när den värsta värmen försvunnit, inte 40 plus mer … utan jag tror den pendlar mellan 25-3, så riktigt bra väder att gå i, och jag har mer tid på vardagarna. 🙂

Junior sover väldigt mycket längre också nu på morgnarna, slut med kissrundor  mellan 05.45 – 06.30 … Han har blivit som mig, äääälskar att slappa och sova. så om sanningen ska fram kom vi inte ut på första rundan förrän vid 11.00 … he he … Men då tog vi en ordentlig en på två timmar. Först upp till Aloha Pueblo, tog en liten dricka på El Banco.

Vidare promenerade vi mellan alla golfbanor, vet inte vad de heter Aloha golf kanske? Brisas golf? Ingen aning. Så himla skönt, strålande sol, lagom med skugga för vovven och en ganska bra och stilla väg.

Jag och Junior började redan planera vad för runda vi ska ta imorgon … vi bestämde oss för att gå till … NEJ! Det ska inte avslöjas ännu, det får ju bli en liten överraskning 😀 . Om sanningen ska fram har vi planerat två rundor, men en runda per dag, då det är ganska långt att gå … speciellt den andra 😀

Ringde The Bodyguard och frågade om han var redo för lunch, och det var han nästan. Så vi gick till Pasta Café … första gången jag är där …

Överpriser på allt tyckte jag, så jag tog bara en Gambas Pil Pil … den var okej, men saknade det lite mer spicy, för lite chili … så nu vet jag det. Studio 68 och Pedro’s beach har nog de bästa jag ätit, La Sala har nog också bra … vad jag kan minnas, så länge sedan jag åt där … ca 2,5 år sedan. Pedro’s är klart de bästbästa kan jag tycka 🙂

Blev hungrig igen rätt snabbt efter, så tur att jag hade tonfiskkotletter i frysen, och potatis och grekisk yohurt … så snabbt fixade jag ihop en god måltid hemma istället för att gå ut igen.

Men igår vettni, då blev vi bjudna på lunch hos Japanen på hörnan på Centro Plaza av Nisse, efter jag och Junior varit på jobb och hämtat hem min air brush och smågrejer. Fi fasiken vad det var gott!!! Det satt som en smäck i magen … hade nog kunnat glufsa i mig allt själv om jag ska vara helt ärlig 😀

Jag och Junior hade svängt inom veterinären innan vi gick till Centro Plaza, så han fick också gottis, chicken wings, de tycker han är roliga!!! Leker lite med dem som en katt leker med en mus, hahaha … innan han lägger lägger dem mellan frambenen (som är i kors) och smaskar i sig försiktigt och njutningsfullt.

Nu efter en kvällspromenad slappar vi igen, ensamma hemma, och har det skönt. Måste vara pigga imorgon så vi orkar promenera 😉

 

Annonser

7 reaktioner på ”Promenad … igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s