Konstkurs …

Blev ju ett litet konstigt slut i förra inlägget, vet inte vad som hände? 😅 Vid 17.00 tiden åkte jag till San Pedro, vad jag skulle göra där får ni reda på i slutet av inlägget, ni som inte orkar läsa eller glo på bilder får väl scrolla.

Jag tog en liten promenad genom lilla stan …

… och hamnade på ett torg …

… satte mig en stund på det enda cafė som jag såg där för att vänta in tid. Vid caféet finns en kyrka …

… men jag skulle varken gifta mig eller bikta mig … utan när tiden var inne då gick jag hit …

… just det, The artclub … gick in och träffade en tjej …

… tjejen är en svensk konstlärare, och hon är min lärare nu varje fredag. Jo vettni, jag ska börja lära mig rita och måla … på riktigt!

Andra kursdeltagare kom, och vi gick ut. Vi skulle lära oss att mäta med penna och beräkna avstånd osv …. Där kom kyrkan in i bilden. Vi satte oss på torget och började mäta, skissa och hålla på. Faktiskt ganska svårt, då jag trodde vi bara skulle rita av på frihand, men nope, hon ville att vi skulle göra det ordentligt med måttagningar. Blev en hel del suddningar för mig, efter ca två timmar kunde jag knappt mäta, räkna, göra raka linjer … och valven fick jag knappt till … där fick jag kortslutning i lilla ärthjärnan 😂. Men himla kul, och jag lärde mig faktiskt lite nya trix … så mitt resultat blev bilden här under.

Så en knappt halvfärdig teckning på kyrkan i San Pedro har jag nu gjort. Vem kunde tro det? Inte jag iallafall …. 😅

Snabbt till Studio 68 och mötte gänget, och blev bjuden på burgare … så himla gott! Gick vidare till El Jardin och fick en liten öl, där efter gick jag och Junior hem … höll på att somna i baren 😂😂😂, och inte var det för fylla, utan den två timmars kursen tog kål på mig. Sitta och rita låter kanske inte så jobbigt … men det är det när man ska sitta och räkna avstånd m.m. non-stop i två timmar. Somnade som en stock vid 23.00 … de andra gick vidare ….

Annonser

6 reaktioner på ”Konstkurs …

  1. Så roligt! Du är ju så duktig på det där med att teckna och måla ändå, men en kurs är såklart väldigt inspirerande och man har alltid nåt nytt att lära sig 🙂

    Men du… Om du ska vara lite hemlig av dig och avslöja nåt framåt slutet av inlägget… Då kanske du ska fundera över rubriken? Jag gissade på att du skulle till San Pedro på konstkurs precis i inledningen 😉

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s