Tjoho!

Äntligen dåligt väder! Kanske låter konstigt att tycka det, men jag tycker det. Ordentligt med regn inatt, och åska med massa blixtrar, vilket jag inte tycker om, men jag kunde stå ut. Bara jag hade täcket över ansiktet så jag inte såg ljuset från flasharna.

Fortfarande småregn och grått ute, men då kan jag koncentrera mig på det som jag ska koncentrera mig på. Vad det är? Jo, förberedelser inför imorgon då jag är anlitad som ensam make-up artist till en modevisning. Ska bli himla kul! Det är modebloggerskan Lydia Preston som arrangerar denna, och kläderna som ska visas kommer från D & Rose boutique.

Kommer visas väldigt vackra klänningar … det är Lydia här nedanför som bär upp en av dem, sen om den kommer visas på showen har jag ingen aning om.

Showen kommer äga rum på Manolo Santana Raquets.

Men innan dess, så har jag denna dag till att packa ner make-up som ska med, men det går fort, så jag fortsätter översätta texter för Momondo.se denna dag. Jag har suttit med det nu i tre dagar, i många timmar … och nu är det dags att fortsätta översätta den nya som jag fick igår.

Arbetsställningen kan se ut så här 😂😂😂

 

Annonser

4 reaktioner på ”Tjoho!

  1. Ibland kan det vara så väldigt skönt med regn och rusk. Den där känslan av att behöva vara ute när det hela tiden är otroligt vackert ute, kan faktiskt bli lite jobbig. Lycka till med sminkuppdraget- spännande! 😃

    Liked by 2 people

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s