Manglad.

Vilken dag och kväll det var igår, känner mig smått överkörd av en ångvält, hahaha … men superkul att känna på igen hur det är att arbeta ensam som make-up artist på modevisning, det var länge sedan sist. Väldigt mycket glitter på ögonlocken och eyeliners, alla blandade hudtoner … snygga långa modeller som blev ”woooow” över det jag gjorde med dem. Lite språkproblem blev det dock, då många inte kunde engelska, utan det var spanska hela tiden, vilket är förståeligt då jag bor i Spanien och begär inte att alla kan engelska, dock så fick jag känna på ordentligt att det är nog dags att skärpa till mig på det språket 😀 .

Showen var bra och i slutet kom det värsta jag vet! När modellerna gjort sin final, då återstod bara presentation för arrangörer, make-up artister (vilka bara var jag) och butiksinnehavare för kläderna. Så Lydia drog med mig och Gerard ut på röda mattan (cat walk mattan), förbi alla gäster och fram till ”podiet” … asså, jag höll på att döööö, mina ben skakade som asplöv och kände mig hur dum som helst. Tusen blixtar från kameror från alla håll och kanter, fotografer för stora tidningar här i Marbella, det filmades för lokal TV och annat. Lydia var hur cool som helst och babblade på på spanska … det enda jag förstod av vad hon sa, det var mitt namn, make-up artist och team, hahahaha 😀 Hade jag vetat om att jag skulle få ”äran” att gå på röda mattan och bli fotad och filmad så som jag blev, ja, då hade jag haft med mig höga skor, kammat till håret lite och bättrat på min egna make-up, istället för att komma ut i mina sneakers, rufsig i håret, sliten make-up och mina svarta byxor och kavaj fulla av puder 😛 😀 😀 😀 . Nu vet jag till nästa gång ….

Jag hann inte fota mina make-ups tyvärr, för jag hade 8 modeller + två som hoppade in huxflux … alla dessa fixade jag till på knappt tre timmar … så det var full speed non-stop.

Så vart hölls detta galej på? Jo, på Manolo Santana …

 Några få bilder lyckades jag ta iallafall, och vilka otroligt vackra klänningar!

Lite filmande också …

Lydia hade någon fotograf som fotade åt henne och hon har bombat mig med en hel del bilder på instagram … och vet ni? Följ henne gärna 🙂 lydiaprestonsweeney

Och här har vi Lydia och Gerard som arrangerat modevisningen, och vi kommer jobba ihop fler gånger ❤

Fashionabla gäster med Gerard.

Väldigt modeinlägg detta, men jobbar man med sådant här, så är det oundvikligt att inte någon gång blogga om det.

Nu dags för mig att läsa igenom texten jag översatt till Momondo så min ”boss” där får den idag … och jag förhoppningsvis får nytt att översätta 😉

 

Annonser

4 reaktioner på ”Manglad.

  1. Härligt! Kanske du blir kändis där nere…?! Jo, jag gissar nog att om du skall bli professionell sminkös måste du ta tag i spanskan… Det är ju nog bättre att kunna språket där man bor. Om jag någonsin flyttar hem till Finland igen, får jag ta tag i finskan. Man klarar sig bra i Österbotten på kusten med svenska, men så fort man åker runt om i landet är det nog finska som gäller. Dock gissar jag nog att jag lämnar här på andra sidan Potten…

    Liked by 1 person

  2. Coolt att få gå på röda mattan! Jag är hundra på att du var finast av alla 🙂
    Vad duktig du är!

    PS: När jag läste rubriken läste jag Man-glad och undrade vad som skulle komma… 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s