Dödslängtan?

Jag skulle ju berätta kort om ett mord, eller var det egentlugen ett mord? Kan varit en enorm dödslängtan också … troligtvis det sista.

Rackaren var nära att bli platt under min sula, om jag inte gjort ett reaktionshopp … igen! Denna gång var det en lite större krabat som bara satt och väntade in sin död.

Obehaglig och läskig satt han där och stirrade.

Vi fotade och fotade denna alien, Junior struntade totalt i den.

Det kom två äldre herrar gående mot oss, de pratade svenska, och stirrade på Junior och tyckte han var så fin … det hörde jag när de gick förbi. Någon de inte såg var alien. Tjong! Fick den en spark av den ena herrens  sko så han flög iväg. Och istället för att hoppa iväg så låg han där på gatan och väntade in sin … död. Två sekunder senare blev han platt av den andra herrens skosula. De två gamlingarna märkte ingenting och fortsatte promenera. Jag hann inte stoppa det som hände, för det gick snabbt som blixten.

The Bodyguard såg att alien rörde lite på sig, så han hjälpte den med att ge den dess sista andetag … hur det gick till vill jag inte berätta. Inte var det med skorna iallafall … men det gick snabbt. Sedan ”begravdes” alien i rabatten sidan om.

Rest in peace, Alien!

Annonser

4 reaktioner på ”Dödslängtan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s