Känns som att jag …

… ligger efter med bloggande och läsande av bloggar. Men NU när Junior äntligen har somnat så passar jag på … där lät jag lite som en småbarnsmorsa va? 😂😂😂

Vad är det för dag idag? … onsdag? Eller är det tisdag? Får kolla almanackan … he he … 😉

I söndags tog vi en liten sväng …

… och hamnade hos Lennart och Lisbeth … Junior gillar skarpt att hälsa på hos dem …

… vi gick ner till strandpromenaden …

… riktning mot San Pedro. Himla trevligt må jag säga, vägar jag nog knappt gått på …

… allt kändes så lugnt och fridfullt, det var vackert …

Sade Hej till sköldpaddorna och änderna … de var fler som inte kom med på bild.

Till slut hamnade vi på Del Mare … ett toppenställe, med supergod crepes med spenat, och pizzorna lika goda! Där satt vi fyra, eller fem … Junior var ju också med 😍 … och käkade massa gott!

Vidare travade vi hemåt, men en annan väg …

… förbi söta små radhud …

… förbi Niagarafallet. Eller inte …

Sen fick nog GPSen slint i huvudet (han brukar få det har jag fått erfara ett par gånger). Genvägen som GPSen skulle visa och tyckte var bra … visade sig var den jobbigaste av alla. Långt ut i ingenstans hamnade vi. Bara marker, marker, marker, kor och en enstaka häst … värsta av allt, en galen uppförsbacke!

Men mitt i allt såg jag ett charmigt hus, helt öde, mitt i ingenstans … där kunde jag se mig själv pula runt i trädgården, en häst i en hage, Junior springa runt som en tok och jaga höns, massa blommor och apelsinträd … 😂

Men jag väcktes ur mina drömmar. Junior sprang i och för sig lös, men det fanns inga höns att jaga.

Det han ville jaga var en katt som kom springande i ett litet bostadsområde vi kom in i. Så på med koppel igen!

Lisbeth älskar ju katter … så jo, där står hon och fotar en katt och jag fotar henne. Om sanningen ska fram, fotar hon ALLA katter hon ser! 😂 Kanske jag ska ta med henne till Pelle Svanslös kollot … ja, jag vet ett ställe där hundratals vildkatter håller till. Junior blir koko i bollen varje gång vi går förbi.

 

Annonser

4 reaktioner på ”Känns som att jag …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s