Naturen, del 2 …

… fortfarande vackert! Men kan säga så här; Ingen promenad man gör varje dag … helst får det gärna gå 1 år till nästa gång. 😂😂😂

Men såååå vackert!!! Jag blev mållös … stum. Och själv blev jag beundrad av både mig själv och Junior … hur vi ens orkade! 😲 Stora apploder till oss, tack! 😂

Jag och jycken promenerade hemifrån vid 12.15 …

… tog den närmre vägen som jag skrev om igår. Under bron …

… men tro fasiken att jag gick in på fel gata! Istället för höger gick vi till vänster … galet brant uppförsbacke! Jag tänkte att man säkert kommer ut på rätt väg igen … men nix! Det blev stopp … en stor grind stoppade oss! Bara att vända och gå tillbaka, och ta rätt gata.

Kom in på ”villagatan” … tur man promenerade. För de höll på att gräva stort hål mitt i gatan, och bakom detta vägarbete stod det en massa bilar i kö för att komma förbi … hehe …

… vilket de inte kunde 😂.

Jag och Junior studsade vidare … uppför. Blickade ner på Turtle Lake. När vi varit där har det varit på andra sidan … då kommer man nära och Junior vill bada.

Mitt i ingenstans ser jag denna skylt. *GULP* tänkte jag! Fyra dagars vandring?! Men kom på mig själv att jag inte gick med någon guide eller grupp … det var ju bara jag och Junior. Och vi skulle inte ända till Marbella, eller vart den nu leder … enda jag visste var att vi absolut inte skulle gå 20 eller 30 km.

Det var bara jag och Junior, tills vi mötte en kille med två stora hundar, de bara dök upp från ingenstans. Junior var ganska lugn och de tre hälsade fint på varandra.

Självklart tog vi några stopp på vägen. Lite vatten och energisnacks behövdes för båda två. Speciellt när vi kom i terräng med absolut ingen skugga alls, och solen stekte, de stoppen blev så fort vi såg en skuggplätt.

Som sagt, så otroligt vackert!!!

Restaurangen som visades på kartan, existerade inte! Precis vad jag misstänkte. Men det blev ett stopp för kex och vatten iallafall just på ”restaurangplatsen”.

Vi fortsatte runda bergsväggar, till slut kunde både jag och Junior känna en speciell bris, lukta en superfrisk doft … så rent att det inte går att beskriva … UNDERBART! ❤❤❤

Vi dansade av lycka båda två … vi blev som friska och pigga mörtar, eller vad man nu säger.

Detta är fasiken bland det vackraste jag skådat. Vi hade kommit i mål! Till Istán sjön! Den är stoooor, det lilla jag fått med på bild är bara en liten början på den. Men vi nöjde oss med det, tog ca 1 timme och 40 minuter att gå (inräknat med pauser, och vilseväg) … Tror det ska finnas en plats där man kommer närmre … ( på andra sidan) men vi orkade inte, vi skulle ju gå hem också.

Hem gick det fortare … drygt en timme. Men då är det mest nerför …

Tar nu en kall öl på grannbaren och Junior vilar sig lite … med ett blad i skägget 😂

 

Annonser

2 reaktioner på ”Naturen, del 2 …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s