Se det som semester …

… ja, precis så får jag göra det. Har ju inte jobbat speciellt mycket på ca två veckor, förutom lite översättningar och en modevisning. Gråter inga tårar för det, jag ser det som semester, och har ”tagit hand” om hemmet … lite fönsterputs och ”grovstäd”. Sett mig runt i omgivningarna osv och haft det superskönt!

Men snart är ”semestern” slut. Söndag är det modeshow på Karma Beach, där jag ska jobba och på måndag börjar jag med att lära ut make-up igen.

Men innan dess fortsätter jag att piffa upp balkongen, så den blir klar. Medans jag håller på ute på balkongen håller Junior mig sällskap, och vaktar så inga banditer springer runt nedanför 😂 Han är en bra spanare den hunden.

”Blomlådan” jag håller på med, köpte jag på Zara Home för länge sedan. Istället för att bara vara en trälåda, bestämde jag mig för att måla den, och vidare att smycka den med lite stenar … tar lång tid, men den börjar glittra mer och mer i solskenet och nu har jag ”bara” en långsida kvar att ”strassa” till och lacka 😄 En riktig blingbling- och tjejlåda.

 

 

Annonser

4 reaktioner på ”Se det som semester …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s