Sjuk?

Det hoppas jag verkligen inte! Hoppas att det bara är en förkylning som går över snabbt, för jag kommer jobba skitmycket hela helgen + att jag ska ge privatlektioner i make-up från måndag, två veckor fram. The Bodyguard har varit väldigt sjuk de sista dagar, så inte helt omöjligt att han smittat mig 😣.

Somnade jätte tidigt igår, helt deckad, efter att jag och Junior haft lite äventyr under dagen. Vaknade imorse väldigt dålig, snuva och hosta … och febrig 😢

Vad vi gjorde? Jo, tog en liten  promenad ner mot Puerto Banus.

Tittade på koutsläpp …

Men vi gick vidare, för det blev ingen action på den enda ko som fanns. Stod mest och såg paralyserad ut.

Tänkte gå hem, då jag redan då kände mig lite trött och hängig. Men Junior ville annat. Så fort han såg personalen på katamaranen och att bryggan var nere … ja ni, då fick han så bråttom att hoppa ombord så min axel höll på att gå ur led … personalen skrattade och det var bara för mig att köpa en tur o retur biljett. Junior är en rolig hund, han vet vad han vill och älskar att vara ute till havs 😂

Det gungade rätt bra, och jag tror minsann att han blev en smula sjösjuk … för han lade sig ner och ulkade lite … Kan erkänna att min mage vände sig lite den med 😲

Efter ca 30 minuter var vi i Marbellas hamn. Vi gick till Mantra Lounge Bar och tog en kisspaus.

Junior, han var så snäll och uppförde sig 100% väl 😍

Vi gick vidare, genom Gamla Stan, ut genom ringmuren …

… och uppåt …

… förbi lekplatsen …

… och närmade oss …

… Marbellas lilla ”oas” …

… tittade på små vattenfall, måsungar …

… och sköldpaddor och änder …

Junior tyckte det var väldigt intressant!

Hade han inte haft koppel på sig så hade han säkert plurrat i dammen och jagat änderna. Han var nära kan jag säga 😂

Vi gick vidare runt …

… och kikade …

Tänkte gå in här, men Junior skulle nog inte få följa med in.

Så vi travade tillbaka in till Gamla stan …

… vidare till katamaranen.

Inte ett enda stopp på något café hade vi, lusten fanns inte och jag ville hem. Så iväg for vi … och lämnade Marbella för denna gång.

Så otroligt skönt att bara sitta och stirra ut på ingenting. Vilken avkoppling.

Vi kom in till hamnen i Puerto Banus igen.

Tog ett litet stopp på Sinatra Bar. Och se man på, se man på … där kom två Helsingborgare huxflux! Vänner till The Bodyguard … vi sa hej och hejdå … de hade lite bråttom tror jag. Men vad överraskad jag blev 😃.

Gick vidare hemåt … och se man på, se man på … huxflux hör jag: ”Är du inte Sophie?” 😂 Jo, det visade sig en gammal gymnasiekompis som var på semester med sin tjej/fru … som jag inte sett på år och dar 😂😂😂. Fi fasiken vad världen är liten! Småprat där …

Efter detta tog jag och Junior ett stopp på La Sala.

Vidare till El Jardin för pizza att ta med hem. Sen somnade jag bums.

Och vaknade idag väldigt dålig och frusen. Men var tvungen att gå till skolan för att hämta upp smink och redskap inför helgen … pälskragen fick komma på. Nu vidare till apoteket för medicin så jag blir kry igen.

 

Annonser

4 reaktioner på ”Sjuk?

 1. Vilken trevlig promenad med en båttur mitt i där också 🙂 Skoj att springa på en gammal kompis – världen är verkligen inte stor ibland 🙂

  Hoppas du håller dig kry! Ha en fin fredag 🙂

  Gilla

 2. För drygt två veckor sedan fick jag samma symptom och två dagar låg jag i feber.
  Insåg att det är ett MÅSTE att vila, mina jobb var inga måsten – några skötte jag långsamt på sidan om men det blev att tacka nej också. Hälsan är viktig.
  Sköt om dig min vän!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s