Uj, uj, uj …

… man kan gott säga Uj. Inte oj denna gång. Jag är pigg o glad som kexchoklad … hur nu kexchoklad ser pigg ut vet jag inte … men man kanske själv blir det om man slafsar i sig en … vad vet jag? Jag blir mer kass i magen än glad av dem … fast de är förbaskat goda! 😂

Anyway … Igår såg jag det nya numret av magasinet Marbella Rocks … jag tog ett exemplar (gratis tidning). Tadaaaaa … *trumvirvlar och apploder* Där var jag! I tidningen alltså. Debut i spansk/engelsk tidning, hahaha 😂. Har varit med i en del olika svenska tidningar förr, när jag jobbade som intensivast med film. Mycket reportage då. Så extra kul är det att jag hamnat i ett annat lands ”inne” magazine … trots att mitt namn inte uppges och det är en minibild 😂😂😂.

Det är från modevisningen jag jobbade på för ett tag sedan.

Då jag blev tvingad upp på scen för presentation.

Har ni svårt att se? Jag zoomar.

Japp, det var det … Har två inlägg liggande som jag ska försöka skriva till … har bara varit så trött och låg i feber i lördags … orken då vett ni, den är inte mycket.

 

Annonser

2 reaktioner på ”Uj, uj, uj …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s