Mexikanska festivalen, dag 2.

Vaknade … pissdålig … feber … regnoväder med åska … väntade in … skulle jobba.

Hade nog tur där för jag vet inte om jag skulle orkat jobba just den dagen.

Min ena chef skrev till mig tidigt på morgonen att vi skulle ställa in på grund av vädret. Jag svarade med att vi kan avvakta och se … man vet ju aldrig hur vädret kan skifta här. Jag tog en tablett (sjuktablett som jag köpt på apoteket) den slog ut mig totalt! Starka grejer här nere … förmodligen skulle man behöva recept på dessa i Sverige. Inte kan man dela dessa tabletter heller, då det är kapslar. Så jag sov bort hela dagen, mer eller mindre. När jag vaknade upp sken solen. Vid 17.00 … det blev inget jobb den dagen … jag somnade om igen.

Så inga bilder … allt var svart.

Annonser

5 reaktioner på ”Mexikanska festivalen, dag 2.

  1. Oj hoppas verkligen du mår bättre nu.. Jag har inflammation i ett öga mycket irriterande det kliar svider och jag ser suddigt.. 😦 Har fått ögondroppar.. Bra ide om dom kunde utrota allt vad bakterier och virusar heter i alla fall dom dåliga..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s