Mexikanska festivalen.

Den var ju i helgen … vad ska jag säga? Topp eller flopp? Tja, med tanke på väder så en flopp. De försökte så gott de kunde, men det räckte inte till, tyvärr. Den hölls till i Elviria, och Elviria är väl kanske inte den bästa lilla by att starta upp en festival som aldrig haft det temat (vad jag vet).

Men jag och kollega Andrea åkte dit med min spanska assistent Patricija.

Det höll på att byggas upp …

… vi lämnade våra saker och åkte till Karma Beach och åt lunch.

Tillbaka till området igen och började bygga upp våran station och scen (ja, jag skulle stå på scen och måla sugar sculls) … jag med min scenskräck!

Jag skickade upp min assistent på scen för den första sminkningen … he he … hon fick inviga den 😂 vad har man annars assistenter till? 😂😂😂

Mexikanska spelemän spelade runt … enligt min smak, en fruktansvärt dålig musik … min kollega Andrea blev mer och mer irriterad på den, hahaha … italienare som han är, ville väl höra Eros Ramazotti 😉.

Min assistent skulle jobba till 20.00 men försvann spårlöst utan ett ord runt 18.20 … ??? 😲😲😲 Gjorde inte så mycket då jag bara målade två barn och en vuxen på hela kvällen … så det var ju ingen kö precis.

Sen hände det något vid 20.00 snåret. Det hade blivit mörkt och kylan kom. Himlen såg orolig ut. Andrea sa till mig att det var bäst att packa ihop och stänga … tanken var att vi skulle jobba till midnatt. Vi packade ner allt, det blev duggregn under den tiden. Andrea var så snäll att han sa att han kunde köra mig till Marbella, han bor på andra hållet, Calahonda. Lagom när vi satte oss i bilen kom ösregnet och ÅSKA! Fiii fan vad det öste ner, när det väl börjar regna här så regnar det ordentligt!

Innan jag tog mig vidare till Nueva Andalucia så tog jag skydd på ett ställe, tills regnet lugnade sig lite … och det var inte bara jag. Kan gissa att försäljningen på det stället ökade med många procent just den kvällen, hahaha 😂

Jag kom hem till slut … Tack o lov!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s