Ny kurs.

I måndags började en ny kurs, denna gång har jag den på engelska då eleverna är från Tyskland och England, tror jag.

Två väldigt goa tjejer som uppför sig ypperligt 😄

Det blir intensivt för dem, då deras kurs är endast på två veckor istället för fyra, och jag har tryckt ihop schemat så de får lika mycket kunskap som de som gått fyra veckor. Men de klarar det, de är snabba och duktiga.

Min feber har försvunnit, men är snuvig och hostig som bara den. Trots det var jag tvungen att springa ner till Puerto Banus för lite material till skolan. Och på vägen hem svängde jag inom Zara Home, och hittade nya doftpinnar … Gaahhhh, vad dessa luktar gott! White Jasmine, Christmas edition.

Tofsen som kom med, hängde jag på min väska, brevid hundbajspåsehållaren.

Nä, nu snart ska jag börja jobba. Vi hörs!

Annonser

5 reaktioner på ”Ny kurs.

   • Därför att en av mina kunder skulle gärna bli make-up artist och hon skulle på nån skola här i en vecka för 75 tusen. Ja sa till henne att det är galet dyrt.

    Gilla

   • Oj! Ja, det är dyrt. Iof sig betalde jag runt 40-50 000 för min år 2001, där fanns inget boende inräknat, länge sedan så priserna kanske har stigit nu. Men jag tog lån på 100 000:-!!! 😲 För att kunna överleva och betala eget husrum under tiden. Något jag vet nu, 2017 är att ”vår” kurs är lika bra för det priset som ska betalas. Jag är ju lärare och vet vad jag pratar om + att jag har erfarenhet av mina gamla lärare, vad som är bra och dåligt. Om du förstår vad jag menar. Dessutom har en av mina elever fått jobb, både i sthlm och göteborg, en annan är nu i Los Angeles som assistent. Det är inte illa av så få elever jag haft under ett halvår. Har så klart inte heller kontakt med alla. 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s