Mexikanska festivalen, dag 3.

Strålande sol ute och jag kom till Elviria vid 09.45 tiden. Inte en kotte på plats 😲. Så jag gick till ett café och väntade in tid, personalen där sa att festivalen inte skulle börja förrän vid 12.00 … jaha … två kaffe blev det.

Gick till min plats och började bygga upp min station, jag var ensam sista dagen, så jag valde att INTE stå på scen 😁

Fint väder men knappt något folk. Jag jobbade fram till 19.00 … under den tiden målade jag två små flickor, en på ca 3 år och den andra ca 6 år 😂. Vad ska man säga?

Matståndet brevid mig bjöd mig på massa mexikansk mat …. jösses så gott! Vilken skillnad på vår europeiska tacos/nachos/torrillas och den tvättäkta mexikanska … wow!!! Godare får man leta efter! 😍

Baren bjöd mig på öl … 😁

Förutom att bara äta och sitta och glo gick jag runt lite och tittade på den enda gigantiska berg o dalbanan.

Och för att tiden skulle gå målade jag våra döskallar lite slarvigt så de inte skulle se så halloweenaktiga ut.

Mina chefer kom när vi stängt och de körde mig hem. Mycket snällt av dem tycker jag 😊.

Så den mexikanska helgen blev inte så lyckad. Vi får se hur denna helg blir … då håller vi till på La Cañada. La Cañada är ett enormt stort shoppingcenter strax ovanför Marbella stad. Förhoppningsvis blir det bättre där. Annars får jag trycka i mig mer mexikansk mat 😂.

Vi får se 😎!

 

Annonser

4 reaktioner på ”Mexikanska festivalen, dag 3.

 1. Färgglatt var det i alla fall 🙂
  Men jag måste ändå säga… Vi har varit rätt mycket i Mexiko, men jag har aldrig stött på hårda tacoskal där. Nachochips, ja. Men aldrig hårda tacosar… Det förvånade mig väldigt mycket första gången vi var där 1990. Men smakade bra, det gjorde dom verkligen 🙂

  Ha en fin fredag!

  Liked by 1 person

  • Rätt. De hade inte heller det på frstivalen, bara chips och tortilla i olika storlekar. Ingen färs heller, bara kyckling och tonfisk.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s