Jösses … det där …

… med konst! Nog för jag har målat och sålt en hel del tavlor, men att ha börjat gå konstkurs så känner jag att jag kan NADA! Och då menar jag verkligen ingenting. Förr målade jag bara huxflux och folk köpte … Nu lite frustrerande, men väldigt kul samtidigt … jag gillar det verkligen, även om jag inte hänger med riktigt, hahaha :-D. Maja, vår lärare är himla söt och snäll … och hon får mig att förstå vissa tekniker, vad som är bra att börja med osv … även om jag kanske inte gjort det, alltid 😀 😀 😀 .

Jag missade ju förra fredagens lektion pga arbete, men idag tog jag mig till San Pedro trots sjukan … man sitter ju ändå bara stilla … nästan. Vi skulle ta selfies, med skugga och highligth i trynet … skissa ner … och sedan börja måla med oljefärg. Hahaha … avskyr mer eller mindre att ta selfies, teckna är himla kul, men porträtt är svårt … mest svårt när man ska måla med olja. Jag kom inte så långt idag … men fasiken, det ska bli bra!!! Får ta Majas hjälp till det nästa gång 🙂 Får jobba lite mer på skugga och highlights tror jag nästa  gång. Funderar om jag ska köra med vinröda och andra  röda/orangea färger … kanske lite grönt i?

Jaja, skit i hur bra eller kasst det kommer bli, huvudsaken är att det är kul och skönt att vara med andra människor som man inte vanliga fall är med 🙂 .

Bilden nedan är ”snodd” från Art Clubs sida, https://spac-art.wixsite.com/arte, det är från när vi skissade av kyrkan i San Pedro.

Finfina tavlor i studion.

När vi slutat för kvällen åkte jag till Studio 68 och mötte upp The Bodyguard, Peter och Pier för en snabb liten öl. Tog med mig Junior hem och nu ligger jag här ganska som en döing, likaså hunden. Men jag tycker nog vi klär varandra ganska väl … jag och vovven 😀

Annonser

4 reaktioner på ”Jösses … det där …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s