Vilken kyla …

… det var imorse… brrrr … och blåst, fy för den lede. Vaknade med råförkylning, värre än den som varit. Jeeezuz! Men jobba bör man annars dör man, eller inte. Till jobb gick jag iallafall, har trots allt väldigt lugnt arbete. Däremot kommer jag inte jobba på Mexikanska festivalen uppe vid La Cañada ikväll, bättre att hålla sig inomhus och ta det lugnt. Så jag åker till San Pedro efter jobb för min konstkurs, det är som sagt inomhus och mycket lugnt, som meditation. Ska jag nog klara av 😊. Ska börja måla med oljefärger idag … vad vet jag inte, det får vi se. Kyrkan är lagd åt sidan 😆.

Har studsat runt lite nere i Puerto Banus för material till mina elever.

Det är stilla där nu. Säsongen är ju över, men en och annan turist ser man. Man kan se att de är turister på kläderna. De går med shorts och t-shirts … vi boende går med långbyxor, tröjor, jackor och ponchos … pälskragar och halsdukar 😂. Och fryser arslet av oss, hahaha … eller är det bara jag pga min förkylning.

På vägen hem gick jag inom La Sala för lite värme och ett glas vin. Personalen saknade Junior, hahaha … ja, snart vet alla på sydkusten vem monstret är … man går ju inte direkt osynlig med honom.

Gillar deras handfat på toaletten, ser så fräscht ut med stenar i.

På väg hem från arbete igår såg jag något … La Concha bolmade som bara den, inte visste jag att hon var en rökare 😉

Lagom när jag började närma mig mataffären runt 18.00 tiden började solen gå ner och himlen var så vacker.

 

Annonser

6 reaktioner på ”Vilken kyla …

    • Nej, ingen vaccin. Om jag ska vara helt ärlig så litar jag inte på att det är så bra, inte heller vanliga alvedon och sådant. Men så klart jag tagit någon tablett när jag varit riktigt dålig, och det har hjälpt till en viss del. Men helst … så nej. Min kropp har väldigt bra eget imunförsvar så jag vill inte förstöra det. Har sett ganska många vänner som ”måste ha” så fort de kännt lite … jag vill inte det. Dumt eller icke dumt, jag vet inte. 😊

      Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s