Bollnäsfil.

Ja, ni läste rätt … Bollnäsfil … i Spanien. Jag har snöat in på den nu, varje kväll! Hade glömt hur himla gott det är, med lite socker och ”krossade” wasa knäckebröd, om jag inte minns fel så var det mormor som lärde mig äta fil med knäckebröd i. Så fräscht och gott!!!

Idag när jag kom hem från jobb stod det ett nytt paket i kylen, The Bodyguard och Junior hade varit iväg till svenskaffären Scandi Supermarket och handlat nyttigheter som man inte finner i de spanska mataffärerna … som Bollnäsfil, dillchips och saltlakrits … nyttigt alltihop, våga inte säg något annat  … just det, SNUSKLUBBOR också, wooohoooo!!! 😀

Jag har varit otrolig nyttig idag … förutom onyttighetsskålen med filmjölk och den nyttiga skålen med dillchips ikväll, så råkade jag klämma i mig tre miniburgare från Burger bar till lunch … med extra senap och ketchup i dem … och smörgåsgurka … och ost, lök, dressing och sån’t där nyttigt. Gör susen i kistan. 😀

Annars har eleverna fått leka med min air brush idag, det tyckte de nog var lite kul … får jag hoppas.

Måste se en serie nu innan jag somnar … klockan är ändå 22.10 och jag är jätte trött!!! Zzzzzz….

Annonser

4 reaktioner på ”Bollnäsfil.

  1. Det är trevligt att dom finns, dom skandinaviska affärerna, när suget kommer så går det liksom att åtgärda 🙂 Fast vi är inte där så mycket, senast var det för att köpa kaviar och Finn-crisp (som man för övrigt kan hitta även på vissa andra ”vanliga” affärer här i stan 🙂 )

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s