Examen och delfinskådning …

Vaknade igår med ögon och näsa som rann, kunde knappt se något. Men det var något jag var tvungen att gå till. Det var att vara med eleverna på deras praktiska examensprov. Gick till skolan, snöt mig två hundra gånger under 20 minuter, medans jag packade elevernas make-up … de kom och kollade det sista de ville ha med. Sen körde vi iväg ….

Till Karma Beach

Det var strålande solsken och perfekt väder för fotografering …

… det firades födelsedag och stället blev rätt fullt till slut, även om det inte syns på denna video …

Eleverna började sminka sina modeller …

Sedan började det fotogrageras på olika ställen längs stranden.

Det blev en liten väntan medans tredje modell blev sminkad, batterierna till kameran laddades upp och lite uppfräschning av de två första modeller …

Sen börjades det igen …

… och klart …

Alla modeller valde att ha kvar sin make-up … det är ett gott tecken 😍😉

Två av dem åkte hem, medans vi andra blev kvar och blev bjudna på mat och dryck. Det uppskattades! Eleverna var vråååålhungriga!

Jag valde Karma Beach hamburgare … största jag sett i mitt liv ( nästan)! Jättegod med ost, bacon, ägg, tomat, lök och allt som nu kan tänkas …. Alla hamnade i matkoma!

Något som var JÄTTEKUL var att jag såg min första delfin i Spanien 🤗😀 … alla på stället rusade ner mot stranden och fotade den. Väldigt svårt att ta bild på delfiner så där huxflux, men pyttelite av den kan man se 😃. Den var otroligt nära, man hade nog kunnat gå ut till den om man varit modig.

Men det tog inte lång tid innan folk började prata om att det kan ha varit en späckhuggare bebis som kommit ifrån sin familj, då den såg svart ut … och det är ju inte delfiner. Medans andra sa att det kan ha med solen att göra att den såg svart ut. Den simmade väldigt långsamt. En kypare sa till mig att troligtvis följer den bara strömmen i vattnet, därför var den så ”stilla/långsam” + att den var på så grunt vatten. Men vad vet jag? Kan ingenting om dessa krabat … men glad blev jag av att äntligen fått se en livslevande delfin här i Spanien … coolare kanske om det verkligen var en späckhuggare, även om det var en bebis 😍

 

Annonser

3 reaktioner på ”Examen och delfinskådning …

    • Om jag varit 100% säker på att det är snö vid mina föräldrar hade jag åkt bums … men nu har de bara lite frost, kallt och grått. 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s