Dödslängtan.

Nu var det en till som hade dödslängtan och bara satt och väntade på att få bli platt under min skosula … Jag gjorde ett reaktionshopp, och inte var det vilket reaktionshopp som helst, denna gång var det lite mer speciellt och avancerat. Med ett riktigt kärringskrik och ett hopp så jag hade kunnat göra dubbel volter om jag tänkt på det … vad var det då som fick mig till detta avancerade hopp och skrik?

Jo, den här räliga saken … en padda!!! Tycker de där dödslängtarkräken blir bara större och större, hahaha 😀

Junior gillade inte heller paddan, han gjorde också ett par hopp upp i luften av förskräckelse 😀 😀 😀

Var denna krake höll till det var på Aurora Beach …

Det var rena rama sommarvädret igår, jo, det har det faktiskt varit nu några dagar i rad … så underbart. Och äntligen börjar min förkylning ge upp … kan vara för jag tagit det lugnare med allt, tycker det har varit så mycket av det ena och det andra. Somnat tidigt på kvällarna och sovit hyfsat bra med inte allt för mycket hosta och snuva.

The Bodyguard bjöd på gambas pil pil som var himla goda.

Innan solen gick ner gick vi hemåt och förbi Centro Plaza, där har de börjat julpynta … känns verkligen smått konstigt att se julgran med röda kulor i, med en bakgrund med klarblå himmel och palmer 🙂

Börjar bli lite orolig över Junior, han har fått någon konstig hosta som väser och så klöks han … han har spytt en gång men de andra gångerna har det inte kommit något. Det är inte så ofta det händer, en gång på nätterna och på morgonen … men inget på dagarna, inte när jag varit med honom iallafall. Jag har googlat och googlat och läst symptom om att det kan vara kennelsjuka eller lungmask, men utöver ”väshostan” så är han hur pigg och glad  som helst, äter och dricker som vanligt. Jag ska kolla honom nu två dagar, för jag har en liten misstanke om att det kan vara små flisor från hans favoritblad, kottar och pinnar som han älskar bita sönder, som sätter sig i halsen och irriterar. Ska inte låta honom leka med något av det, varken imorgon eller på fredag … om hostan försvinner är det väl det, annars så går jag till veterinären så får de kolla honom … vaccinationskort och hans papper ligger framme om det skulle hända något drastiskt, vilket jag tvivlar på att det kommer göra, men man vet ju aldrig. :-/ Stackars pojke.

Annonser

3 reaktioner på ”Dödslängtan.

 1. Stackars lille junior. Kanske du har smittat honom. 🤔
  Du blev rädd för paddan. 🤣 Själv blev jag rädd för min egen skugga häromkvällen och hoppade högt och hoppades att ingen såg det i mörkret.

  Gilla

  • Tänkte på det … tänk om han blivit smittad av mig? 😲 Hände inget inatt, bara pyttelite nu på morgonpromenaden, men långt ifrån som han haft innan 😟.
   Hahaha … då är du som Junior med egna skuggor 😂😂😂

   Gilla

   • Skönt att han är bättre och du med.
    Ja, skuggor är inte att leka med. Speciellt inte mörkrets skuggor där skuggan flyttar på sig beroende lampans sken som man placerar. Rörliga skuggor är jobbiga. 😂👻

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s