Good morning!

Torsdag … vaknade, laddade kaffemaskinen, ut med hunden. Kommer hem till en zoegasdoftande lya … första koppen ute på balkongen, ägg i äggkokaren. Sovit jättebra, inte vaknat med ett ryck mitt i natten av en hund som väshostar och klöks, det har skrämt slag på mig andra nätter. Han småklöktes väldigt lite en gång på morgonpromenaden, men det var långt ifrån vad han har gjort innan, så det kändes skönt … fast jag är så klart fortfarande orolig vad det beror på.

The Bodyguard åkte till Sverige igår, så innan han var tvungen att ge sig av åt vi en liten lunch på Café Gourmet. Anna och Chris kom, för Anna skulle låna en sak av mig för en TV-inspelning … med sig hade de en av sina hundar, den yngsta, som de räddat ifrån att svälta ihjäl och få ett vanskött liv. Så fin och snäll var hon, kommer inte ihåg vad rasen heter.

Junior var förvånatsvärt lugn och skötsam när han träffade henne (hunden alltså), de sniffade på varandra, sen var det inte så mycket mer med det. Det är bra, för de två kommer förmodligen träffas igen.

Försökte ta en fin bild på hundarna tillsammans, men det var lite svårt. Junior satt först fint, men flickan ville inte sitta …

… när hon väl började ta det lite lugnare … ja, då vände Junior sig om …

Anledningen att det inte blev så fin bild som jag ville var att flickan blev rädd för vattenfallet som sattes igång … hon blir lite ängslig för vissa saker, men det kan jag förstå, hon har ju inte upplevt så mycket annat än hundgård med massa andra hundar, slagsmål och misskötsel … så det är så fint av Anna och Chris att de adopterat henne, för hon är jättesnäll och fin.

Vi pratade om att eventuellt gå till hundparken med hundarna imorgon så de får springa av sig lite 😍, men vi får se hur det blir med det.

När jag och Junior kom hem blev det balkonghäng. Jag målade ju de där kapslarna, och en bloggerskan Antonia hon tyckte de såg ut som ryska gummor … ja, why not? Det kan de få vara 😂.

Jag fortsatte måla en gren som jag släpat med hem … det får bli en guldgren … vad som ska hängas i den får vi se 😆.

Nu dags för frukost … ska iväg och jobba lite på SWEA mässan som hålls idag. Junior har hundvakt, men inte vem som helst … utan det får bli Peter som han känner väl (det är Peters ex fru som vi fick Junior av), känns tryggt att lämna Junior med honom. 😍

Annonser

9 reaktioner på ”Good morning!

 1. Hoppas din Junior mår bra och inte blir sjuk.. vad fin tiken var som era vänner tagit hand om..
  När jag var liten och vi var i Spanien fanns det väldigt många herrelösa omkringdrivande hundar min mamma tjatade jämnt om att vi inte fick klappa dom.. det var i en lite mindre by.. Min mamma är från Madrid där har jag inget minne av omkringdrivande hundar men i Turkiet oj oj dom fanns överallt..
  det är verkligen synd om dom…
  Men som sagt det känns fint att läsa om djur som räddas både hundar katter och ja alla typer av djur som behöver hjälp och omvårdnad..

  Gilla

  • Fruktansvärt mycket! Det finns ställen som tar hand om upphittade hundar och bortkastade valpar som hittas i soptunnor, diken och gud vet vad 😢. Minns också när jag red ute i bergen och hamnade i minisamhällen … hur ”vildhundar” omringade fölet som var med, hon kom i lite efterkälke, de var som om de skulle attackera. De hästar vi red på … tre stycken blev väldigt oroliga och vi styrde av det hela. Fölet gick sedan i mitten av min och ägarens häst. Så obehagligt!

   Liked by 1 person

 2. Fint att ta hand om en utsatt vovve.
  Jag vet att det är ful att vara avundsjuk men det är just vad jag är på er alla som får vara där nere hela tiden! Avundsjuk och grön!!😫

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s