Vad mycket man …

… hinner med när man går upp tidigt på morgonen … på lediga dagar menar jag då. Jag älskar att sova och det vet detta hushåll om, så The Bodyguard tar hunden på morgonen 99% av alla gånger, he he … men! Nu när han rest iväg, då har jag inget annat val än att trava upp själv. Kanske jag kommer in i en ny rutin under veckan som gubben är borta 😂😂😂.

Har hunnit diska, duscha, noppa bryn och ”mustasch”, städa, slappa, blogga och så vidare … Junior ville hjälpa mig att städa … vilket är snällt av honom. Han valde att lägga mattan på plats efter den varit ute på vädring …

Ja … nöjd blev han med sin insatts, och såg så lycklig ut när han kände sig färdig. ”Titta vad fint jag lagt mattan, matte!” Sa han. ”Ja, jättefint. Duktigt av dig.” Svarade jag. Man bör ju uppmuntra hjälpen man får, har jag hört. 😉

Jo visst blev bilderna suddiga … men va fasiken … 😂

Annonser

8 reaktioner på ”Vad mycket man …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s