Julbelysning i Marbella.

Det blev lång runda igår … så lång att jag har träningsvärk idag. Det började med att jag och Junior traskade hemifrån, Junior drog som en tok när vi närmade oss hamnen i Puerto Banus. Tanken var att vi skulle promenera till Marbella och titta på julbelysningen som är upphängt nu … Junior ville annat, han ville ta till höger och jag vänster. Vad som lockade honom? Jo, vet ni … Katamaranen. Då sa sa jag: ”Okej, men vi promenerar hem istället för att åka båt hem då.” Jag tänkte mer tvärt om … promenera och sedan ta båt.

Jag hann knappt få biljetten i handen, så var Junior på plats på båten … rusade på och direkt fram till sin favorit kapten, hahaha 😂. Överlycklig och sprallig. Tur är ju att de som arbetar där gillar Junior och vet vem han är.

Färden till Marbella började …

På vägen satt vi och pratade med två spanjorer som var här på semester (de kom ifrån norra Spanien och sa att det är såååå kallt där uppe). Junior blev klappad och gosad 😄.

 Väl framme promenerade vi upp för den ”vanliga” turistgatan …

… genom Daliparken …

… genom den fina parken …

… tänkte ta en fin bild på Junior vid fontänen, men modellhunden ville inte … han ville stå lite i vattnet sidan av fontänen …

… vi gick vidare …

… och jag fotade. Så jag varnar att det nu kommer en del julbelysningsbilder …

Vi gick in till gamla stan.

Så klart att belysningen inte var tänd, då det var mitt på dagen, men mysigt och fint var det iallafall. Kändes lite konstigt ändå att se allt detta när solen sken för fullt, det var varmt, klarblå himmel och apelsinträden var fulla med frukt. Folk satt ute och drack öl, vin, kaffe och lapade sol. Många spanjorer över allt, annars hör man mer svenskar, danskar, tyskar och engelskmän … nu hörde jag att jag verkligen var i Spanien, hahaha 😂

Ja ni. Vad hände med Anders och Pernilla vi skulle möta? Det blev inget möte … min telefon dog. Sista jag hörde i telefon, ”vi möts på strandpromenaden, nedanför koppartornet” … Hepp, vi promenerade, men såg ingen Anders … så vi fortsatte promenera hemåt. Tog drygt två timmar att gå, men under vägen träffade Junior på andra hundar som han fick småleka med, andra människor som ville prata om Junior och ställde 200 frågor om hans ras, han fick springa lös på stranden som han blev helt vild av … jösses vad han kutade fram och tillbaka 😂😍.

När vi väl kom hem gjorde jag lite mat, lade mig ner för att vila lite … där blev det svart! Både jag och jycken har legat medvetslösa över tio timmar! Så lilla träffen med Peter senare på kvällen blev inte av, som vi bestämt, hahaha … Men kanske bra, jag har som sagt soooovit som om jag aldrig sovit tidigare, och tro det eller ej, jag vaknade pigg som en mört vid 07.20 tiden.

Morgonrundan med jycken var seg, musklerna i benen är ömma kan jag säga.

God morgon!

 

Annonser

2 reaktioner på ”Julbelysning i Marbella.

  1. Kortbyxor är på på folk. Avslappnat och skönt. Hoppas på kvällsuppdatering när ljuset verkligen kommer till sin rätta. Men för att Spanien är katolsk i sitt troende så utsmyckningen är allt annat än religiöst. Lite änglar skulle ha suttit fint. ☃⛄️☃

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s