Fasiken!!!

Jag blev tillrättavisad … det är INTE 1:a advent idag!!! 😂😂😂 Vem har sagt det till mig? Vad har jag fått det ifrån? Hahaha, 😂. Sorry, om jag gjort er förvirrade nu, speciellt er som inte är så klara i huvudet, utan ni som är mer som mig … virrepirresnutt!

Men då kanske jag hinner köpa en adventsljusstake då, då det är nästa söndag. Jag ser nu det tända ljuset som ett normalt ”tända-ljus-mys-frukost”.

Jag var tvungen att googla också … 3:e december = 1:a advent. Får ej glömmas! Hahahaha….

God morgon igen!

Annonser

11 reaktioner på ”Fasiken!!!

  1. Hahaa, jag hann faktiskt bli en smula förvirrad och undrade om jag helt blandat ihop allt, gaah!. Skönt att jag hade koll ändå och gött för dig att du nu har en hel vecka på dig att fixa istället för att göra det nu, pronto. Pöss och trevlig söndag!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s