Promenader.

Lite smått frånvarande här inne. Men så är det ibland. Har som sagt fixat och trixat här hemma. Nu tar jag en liten paus, håller på att rensa kylskåp och torka rent och allt det där roliga 😣. Men ibland är det nödvändigt om man inte vill vara en snuskgris.

Junior var hopplös igår. Började ju med regnet där han total vägrade att gå ut i. När det blev uppehåll vägrade han gå i gräset, som han annars brukar … ingenting passade honom! Han ville inte gå på den sidan av vägen vi ALLTID gör, han satte sig ner, stretade emot, tittade på det blöta på marken och … vägrade gå! Helt makalös!!! 😣

Han ville inte ens gå ut på balkongen! För där var det ju blött! Hahaha 😂. Utan han lade sig på solstolsdynan som jag slängt in för inte den skulle bli dyblöt.

Men innan regnet kom hade vi ju riktigt fina dagar, så vi har gjort längre promenader utan problem.

En pinne i munnen har tydligen blivit ett måste för kraken …

… vi har lekt med pinnar i hundparken …

… han har lekt med en 4 månaders pitbull. Eller lekt och lekt, kändes mer som om Junior försvarade sig och försökte komma undan denna valp, då den inte ”lekte” som Junior är van vid att andra hundar gör. Denna valp skulle hela tiden ta hela sitt gap över Juniors hals/strupe … det gillade inte Junior, inte jag heller. Kanske det är normalt just för den rasen, jag vet inte? 🤔

Vi har promenerat upp mot bergen, men en dag tog vi lite skydd mot regnet på El Banco som kom några minuter …

… sen fortsatte vi att gå …

Junior poserade fint, modellhund som han är …

… La Concha hade en vacker molnring runt sig …

… och Junior fick springa av sig en stund, och lekte normalt med andra hundar vi mötte längs grusvägen 😍.

Idag är det sol igen vilket är skönt. Men regnet som varit gör inte så mycket, det behövdes och blommor, gräs och annat grönt mår bra av det.

Tack hej, leverpastej … nu måste jag dyka in i städvärlden igen. 😉

Annonser

7 reaktioner på ”Promenader.

  • Ja, han var det … det kunde man se. Mest skrämmande var att han REDAN hade ett strypkoppel med piggar på! 😲😢 Om vi möter dem igen i hundparken går jag därifrån, för Junior var inte heller road. Han biter inte, utan mer kanske ger ett litet nafs för att markera att det inte är okej, mest tar han frambenen och försöker brotta ner.

   Gilla

 1. Fniss, ja vissa hundar som inte gillar vatten har märkligt nog en förmåga att nästa kunna lyfta på alla fyra tassarna på en gång!
  Nej, jag tror inte alls det är typiskt pitbull att leka så. Jag hoppas att någon äldre hund den leker med tillrättavisar den. Så länge det inte händer borde husse/ matte tillrättavisa den så den lär sig hur man ska leka.
  Kramis

  Liked by 1 person

 2. Fina bilder från era promenader och Junior har en själsfrände i mig när det gäller regn..
  Pittbullen ja det är en ras för sig men samtidigt blir den vad man gör den till, så låter lite som om den får göra som den vill.. bra ide att hålla er undan från den.. ha en fin första advent nu..

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s