1:a advent … igen.

Nu är det andra gången jag har 1:a advent, som ni redan vet. Men skillnaden är att jag INTE har tänt ett enda ljus idag … anledning för min lön har inte kommit in och jag har inte varit eller kunnat köpa något ”onödigt” som adventsljusstake ännu … en billig julstjärna kanske det blir i veckan, vi får se. Prio nummer ett för mig var att köpa en mössa. Ja, mössa var viktigare än allt annat för jag fryser öronen av mig på morgnar och kvällar … har extremt känsliga öron och får asont så fort det kommer en liten kyligare vindpust.

Helgen har jag mer eller mindre sovit bort … eller helgen, lördagen sovs bort. Galet ont i huvudet pga av fredagens bravader. Vi började med att gå till Zest på Centro Plaza, åt en schweinigt god hamburgare, Blue Zest heter den … med galet mycket smält blue cheese, gillar man den osten, då är denna burgare toppen! Man får cravings efter mer … Yummie!

The Bodyguard tyckte även att jag skulle smaka deras glögg … rumänsk glögg. Jätte god! Annars kan jag tycka att glögg är många gånger alldeles för sött för min del, men det var inte denna. 🙂

Julpynt har kommit upp på de flesta ställen …

Centro Plaza har en av de finaste granar jag sett här nere, hittills …

Palmerna har fått sina utsmyckningar …

… och modellhunden Junior poserar lite så där suddigt fint.

Rondeller har fått lite mindre granar.

La Sala kör på lite mer vitt i sitt pynt.

Planet beat portar tomtar.

Efter en liten runda ner till El Corte Ingles och hemåt igen stötte vi på norska Per och satte och tjatade med honom … alldeles för länge. Där av min missade lördag.

Japp … vaknade tidigt idag iallafall och solen strålar. Jag försöker stråla … men efter disk och annat känner jag mig ganska trött igen 😉

Vad är klockan nu? 11.10 … Kanske dags att slänga i sig något och fylla magen. The Bodyguard har nämligen lovat att bjuda mig och Peter på champagne på Victor’s beach … bäst att inte komma dit tom i kistan då. För som fredagen blev med massa vin, det kommer jag undvika resten av mitt liv, även om jag blir bjuden. Big NO!

Vi hörs, och ha en trevlig advent.

 

 

Annonser

En reaktion på ”1:a advent … igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s