Nu äre jul …

… i vårt hus … eller inte. Bara balkongen har blivit lite julpimpad … och Junior tycker det är mysigt med miniminigranen … som blinkar och har sig. Fick för mig att man kunde sätta den på olika lägen … som tex ett fast sken, men icke sa nicke.

Junior ville inte gå in, utan han satt där vid ”sin” gran och väntade på paket …

… och han fortsatte vänta …

… och lade sig ner och väntade …

Till slut tröttnade han och lämnade den blinkande granen.

En ljusslinga snurrade jag runt balkongen …

… och runt blomlådan …

… när det var klart satt jag och lekte med knappen som hör till, och jäklar vad det kan blinka … men skönt nog kan man ställa den på fast läge, så man inte blir blinkskadad. He he … Tycker dock ändå att det saknas lite mer pynt i riset och mellan lamporna … får fixa det någon dag, idag kanske?

Men det är inte bara jag som har slängt upp julbelysning. Aloha Gardens har satt upp en finfin ”julgran” vid vattenfallet …

… och vårt ena träd här i parken har fått upp lite slingor.

Den lilla belysningen sidan av trädet, där på marken på höger sida … där har vi De tre vise männen, Maria och Jesu barnet.

MEN … nu springer jag inte bara omkring och tar bilder på julpynt. Jag har även hunnit med att äta lunch hos fransmannen på Centro Plaza, såååå god fisk!!! Hade glömt bort hur himla gott det kan vara, yum!

Där var jag med The Bodyguard och Peter. Och eftersom Junior var med var vi tvungna att äta utomhus … det blev schwajnigt kallt ska ni veta, trots att solen sken.

Så fort vi var klara sprang vi till Raul på Zest och drack en värmande glögg + satt vid värmelampor … då fick vi upp värmen igen, lite för mycket faktiskt. Men skönt var det!

Flyg till Sverige har beställts + taxi från Kastrup, fast vill man dit egentligen? Njäää, mer kyla än jag redan har här behöver jag inte, men familjen drar och dem vill jag träffa. Syrran har jag inte träffat på 9-10 månader!!! De andra har iof sig varit här nere på besök, men jag känner att det är min tur nu. 🙂

Annonser

6 reaktioner på ”Nu äre jul …

    • Fasiken! Jag har ju letat efter honom nu ett par år … kanske jag ska smyga in på toaletten och ta en smygbild när gubben försvunnit i huset. 😂😂😂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s