Paus.

Ibland behöver man pausa lite … tog en lång sovmorgon, snabbt upp och in i dusch, kaffe och börja jobba. Det är en stor helgdag här i Spanien idag, men vissa måste jobba iallafall. Sitter just nu med texter för Momondo.se … snart klar med den första på 4 sidor. Man kan ju inte låta bli att bli lite ressugen när man sitter så här och översätter en massa olika destinationer runt om på planeten. Just nu håller jag på med olika hotell i Paris. 🙂

Tog en snabb sväng med The Bodyguard för lite mat på Studio 68 … och nu sitter jag här igen.

Skulle gärna vilja ta en power nap … men om jag gör det kommer resten av dagen bli seg. Har inte hänt så mycket annars. Gick upp en sväng till Centro Plaza igår och babblade med Raul och George … George är en rolig gubbe 😀 … 75 år och har hur mycket historier som helst att berätta från sin tid som proffsmusiker och turnerade runt med Lill-Babs och andra svenska artister. Hahaha 😀

Junior träffade på två kompisar igår. Det började bra men helt plötsligt attackerade dessa två klädda byrackor honom, ingen aning varför … de bara fick ett ryck :-O . Junior skrek som om han blev ihjälslagen, stackaren. Men det var inte så farligt, ibland låter det hundra gånger mer än vad det är.

Min gamla mor skickade mig en bild på en pepparkaksform … så när jag kommer till Sverige så ska det bakas Junior-pepparkakor, hahaha 😀

Nä, nu måste jag fortsätta jobba lite …  pausen är slut och vi hörs. 🙂

Annonser

7 reaktioner på ”Paus.

 1. På tal om resa har du varit över i Marocko? Vi har varit på väg ett par gånger men hört så mycket dåligt att vi lagt ner de nu. Kul om någon har erfarenhet och vill dela med sig.

  Gilla

  • Jag har varit i Casablanca, Mohammedia och Rabat … men det är många år sedan. Casablanca var hysteriskt med galet mycket trafik, men ändå intressant. Muhammedia vilket nog tillhör Casablanca var lite lugnare, och Rabat var mer franskt och fint, Rabat gillade jag.
   Har också hört dåligt om Tanger och Seuita (?), med mycket påflugna människor/försäljare så dit har jag ingen lust att åka till längre. Vet inte om det är bättre i grupp eller som ”egen”.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s