Hej hopp.

Anledningen att jag inte bloggat på några dagar nu är för att jag har suttit hela dagar med översättningar av tre olika inspirationsinlägg för Momondo, det har tagit lite tid. Sen har jag inte, fortfarande inte kan lägga in bilder här pga jag har slut på utrymme + inte råd just nu att lösgöra nytt. Men jag ska försöka gå igenom ”onödiga” bilder och inlägg för frigöra lite nytt. Tar bara sådan tid!!! 😣

Annars har jag sett mitt ”nya” drömhus … ett ödehus, som ligger perfekt och ser såååå mysigt ut! Men prislappen är nog inte ens lönt att tänka på. Behövs nog en hel del renovering.

Följer eventuellt med The Bodyguard till Nerja imorgon över en eftermiddag, har aldrig varit på det hållet av Malaga … kan bli spännande och intressant. 🤗

I veckan som kommer åker jag även till Gibraltar i två dagar för att arbeta som make-up expert med Make-up room på fashionshows … ca 80 modeller kommer vi ha hand om.

Ja, sen är det inte så långt kvar tills jag åker en runda till familjen i Sverige. 😊

Nu ut i bergen med jycken, vi hörs!

Annonser

10 reaktioner på ”Hej hopp.

    • Jag gjorde nog det de första åren från alla resor jag gjorde då, för på den tiden hade jag inte mobil kamera, utan en vanlig canon med typ högsta upplösning. Lat var jag också att inte orka minska dem. 😣

      Gilla

  1. Nerja är jättemysigt. Vi hade tillgång till ett hus där i några år via Joakims firma. Så vi har spenderat några semestrar där och åker gärna tillbaka framöver. Ha så trevligt om du åker med. Vad trist med bilderna. Är ju liksom inte lika kul att blogga utan bilder så rensa på. Jag väntar med spänning på fler bildinlägg. Pöss och må så gott”!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s