Sitter i valet …

… ska jag följa med, eller ska jag inte följa med?

Svaret är: ”Jag ska följa med!” Trotts att det är rena rama pissvädret här regnigt och jävligt, men det är inte så kallt. Stormat som attan inatt, vet inte hur många gånger jag vaknat av stormen … men, men … det är bara att bita ihop och hålla humöret uppe.

Har suttit nu på morgonen och fört över bilder från mobilen till datorn, och vidare med dem till min back-up … sortera alla tusentals bilder får bli en annan dag, eller ikväll beroende på när jag kommer hem från Nerja. Kan hoppas det är lite bättre väder där, och att jag ändå får lite fina bilder därifrån 🙂 .

Ska snart åka iväg så bäst jag avslutar … med en arkivbild. 😉

Vi hörs!

Annonser

7 reaktioner på ”Sitter i valet …

    • Det blev bättre väder och guuuud vad jag vill flytta dit! Så mysigt och vacker natur. Älskar den byn … Nu måste jag övertala en viss herre att förflytta sig … Junior trivdes också. 😄🤗

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s