Till helgen …

… är jag förmodligen tillbaka med inlägg. Det enda jag har att fråga er nu är om litet råd/tips; Till vilken storlek förminskar ni era bilder? Så jag inte gör om samma misstag att inte förminska mina som har tagit enormt utrymme.

Måste dra, sista dagen för jobb på Gibraltar. 😊

Vi hörs!

Annonser

6 reaktioner på ”Till helgen …

 1. Jag kör med jätteliten format. 640 x 480. och då står det så här i min bildbank: 1,4 GB använt, 1,6 GB (52.3%) uppladdningsutrymme kvar. Och då har jag bloggat i 10 år. Så jag kan fotoblogga i 10 år till. 😀

  Liked by 1 person

 2. Wow! Då får jag göra som dig! Dina bilder känns ju väldigt lagom stora också. Förminskar du i WordPress eller i annat program?

  Gilla

 3. Jag minskar ner mina till 760×570 på ett ungefär det beror på storleken från början..
  det började jag men när jag blev tvungen att börja om.. Numera ligger alla mina bilder på wordpress istället för på photobucket.. jag kan göra dom mycket mindre men jag vill att dom ska vara något så när stora om folk klickar på mina bilder för att se dom i större format.. Ingen vits att klicka på dom om dom är lika små som i blogginlägget..
  Jag har nu sen jag startade om min blogg 99 blogginlägg och har gjort av med 4% så det lär ju räcka ett tag.. Nu önsnkar jag dig och Junior en riktigt mysig 4:e advent..

  Liked by 1 person

 4. Jag öppnar dem i Photoshop, kör en bredd på 15-20 cm, beror lite på. Resolution 125 räcker.
  Mina bilder är i högresolutionsformat då jag fotograferar, alltså kameran är inställd på att göra dem ”stora och hållbara” så att de vid behov kan användas i broschyrer och tidningar osv.
  Men till bloggen kör jag ner dem, storleken är sluten 1,5-3 MB.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s